La Plantacion del Sur Vincci

  • Hieno spa
  • Gourmet-ravintola
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Korkeatasoinen La Plantacion del Sur Vincci sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, joka soveltuu hyvin rentouttavan loman vietttoon. Hotellissa on hieno spa, gourmetravintola ja useita ihania altaita. Rentoutumisen lisäksi hotellissa on tarjolla kuntosali, joogaa ja pilatesta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Club-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,4 10:stä
Perustuu 29 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4094 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

La Plantacion del Sur Vinccissä on kuusi allasta, joista yksi on lastenallas, jotka sijaitsevat kauniissa puutarhamaisessa ympäristössä. Kaksi allasta on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Rampit altaaseen pyörätuolia varten. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Hotellin bussi kulkee kaksi kertaa päivässä Playa del Duquen rannalle.

Hotellissa on kolme ravintolaa: Buffetravintola, jossa on eri teemoja. Hotellin à la carte-ravintola El Colonial tarjoilee perinteisiä kanarialaisia annoksia (pöytävaraus vaaditaan. El Merca ja sitä suositellaan Michelinin oppaassa. Pöytävaraus vaaditaan. Hotellilla on myös grilliravintola, joka tarjoilee myös pieniä tapasannoksia ruokalistalta. Banaanit, joita tarjoillaan aamiaisella, tulevat hotellin omalta banaaniplantaasilta.

Hotellilla on suuri spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Span vieraat pääsevät myös omalle yksityiselle terassille, missä on merinäköala ja lämmitetty allas vesihierontatoiminnolla. Kuntosali. Joogaa, pilatesta ja vesijumppaa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Lisämaksulliseen puolihoitoon sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamulla, illalla ja pilvisellä säällä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue