Club-huone

Tilavia ja hienosti sisustettuja club-huone yksityisellä jacuzzilla ulkotilassa tai katolla. Huoneet sijaitsevat yhdessä kaksikerroksisessa rakennuksessa altaan yhteydessä ja niissä on parivuode. Suuri kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, erillinen wc. Erillinen pukeutumishuone. Tv musiikkikanavilla ja puhelin. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Huoneissa alakerroksessa on maaterassi rajoitetulla merinäköala. Huoneissa yläkerroksessa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia ja kauniita juniorsviittejä. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus ylimääräisestä vuoteesta. Erillinen pukeutumishuone. Puhelin ja kaksi tv:tä musiikkikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Nespressokeitin, ensimmäiset kapselit maksutta, täydennys lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone ammeella, suihkulla ja wc:llä. Hiustenkuivain. Ihana parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Juniorsviittien vierailla on mahdollisuus yhteen spa vierailuun allaspääsyllä per henkilö/loma.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Suuria kahden hengen huoneita sisustettuna valoisin värein. Kaksi sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja plasma-tv musiikkikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Suuri kylpyhuone ammeella ja wc:llä. Hiustenkuivain. Osa huoneista sijaitsee pohjakerroksessa parvekkeella tai terassilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Suuria superior-huoneita sisustettuna valoisin värein. Kaksi sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Minibaari. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone ammeella, suihkulla ja wc:llä. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Osa parvekkeista voidaan varata merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.