Club-huone

Tilavia ja hienosti sisustettuja club-huone yksityisellä jacuzzilla ulkotilassa. Parivuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Suuri kylpyhuone, jossa kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Huoneissa alakerroksessa on maaterassi rajoitetulla merinäköala. Huoneissa yläkerroksessa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Club-huoneet sijaitsevat kaksikerroksisessa rakennuksessa lähellä allasta.
  • Valitse mieluinen tyyny hotellin tyynymenusta.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia ja kauniita juniorsviittejä. Makuuhuone ja lounge, jossa sohva ja nojatuoleja avoimessa tilassa. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus ylimääräisestä vuoteesta. Minibaari. Nespressokeitin, ensimmäiset kapselit maksutta, täydennys lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Suuri kylpyhuone, jossa kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Valitse mieluinen tyyny hotellin tyynymenusta.
  • Juniorsviittien vierailla on mahdollisuus yhteen spa vierailuun allaspääsyllä per henkilö/loma.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Suuria ja valoisia kahden hengen huoneita. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Suuri kylpyhuone, jossa kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

  • Valitse mieluinen tyyny hotellin tyynymenusta.
  • Suurin osa kahden hengen huoneista sijaitsevat alimmassa kerroksessa.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Suuria superior-huoneita sisustettuna valoisin värein. Kaksi sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone, jossa kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla, osassa parvekkeista merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

  • Valitse mieluinen tyyny hotellin tyynymenusta.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.