Club-huone

Club-huoneita, joissa on jacuzzi ulkotilassa. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa lähellä allasta. Alemman tason huoneissa on maaterassi, josta on rajoitettu merinäköala. Ylemmän kerroksen huoneissa on suuri parveke merinäköalalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suuri kylpyhuone ja kaksi pesuallasta, kylpyamme, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja lounge-osa, jossa on sohva ja nojatuoli. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin - kapselit sisältyvät sisäänkirjautuessa, täyttö lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suuri kylpyhuone ja kaksi pesuallasta, kylpyamme, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Yksi vierailu hotellin spassa sisältyy.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Suurin osa huoneista sijaitsee pohjakerroksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suuri kylpyhuone ja kaksi pesuallasta, kylpyamme, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla, osasta merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suuri kylpyhuone ja kaksi pesuallasta, kylpyamme, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.