Kaksio

Kaksioita, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Hotelli kutsuu huonetyyppiä nimellä A1 silver ja se sijaitsee aina maatasossa.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio ylimmässä kerroksessa

Valoisia kaksioita, jotka sijaitsevat ylemmässä kerroksessa. Hintaan sisältyy aamiaispöytä. Huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Hotelli kutsuu huonetyyppiä nimellä A1 gold ja sijaitsee aina ylimmässä kerroksessa.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio, jaettu uima-allas

Valoisia kaksioita, joista suora pääsy jaetulle altaalle. Hiljattain remontoiduissa huoneistoissa hintaan sisältyy All Inclusive. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö ja makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin olohuoneessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/vk. Hotelli kutsuu huonetyyppiä nimellä A1 silver.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Kolmioita All Inclusivella, jotka sijaitsevat alimmassa kerroksessa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, sekä kaksi makuuhuonetta joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli kutsuu huonetyyppiä nimellä A2 ja sijaitsee aina maatasossa.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Remontoimaton kaksio

Kaksioita, jotka sijaitsevat alemmassa kerroksessa. Aamiaispöytä sisältyy hintaan. Huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin olohuoneessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk. Hotelli kutsuu huonetyyppiä nimellä A1 silver ja se sijaitsee aina maatasossa.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.