Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on maaterassi. Huoneistot on remontoitu vuonna 2020. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin olohuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Huoneistot on remontoitu vuonna 2020. Huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa ja koostuvat makuuhuoneesta ja yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin olohuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Huoneistoja ei ole remontoitu. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin olohuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.