2-kerroksinen kaksio

Viihtyisiä kaksikerroksisa kaksioita, joissa makuuhuone erillisillä vuoteilla ja kylpyhuone yläkerrassa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, joiden välissä on muutama porras. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, joka pedataan olohuoneeseen. Puulattia. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (vahvuus vaihtelee). Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta ja panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Tilavia ja viihtyisiä kaksioita. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone erillisillä vuoteilla sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, joiden välissä on muutama porras. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, joka pedataan olohuoneeseen. Puulattia. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (vahvuus vaihtelee). Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta ja panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Tilavia ja viihtyisiä kolmioita kahdella makuuhuoneella, joissa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, joiden välissä on muutama porras. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, joka pedataan olohuoneeseen. Puulattia. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (vahvuus vaihtelee). Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta ja panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 67 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle