2-kerroksinen kaksio

Kaksikerroksisa kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Yläkerrassa on kaksi yhden hengen vuodetta ja kylpyhuone. Olohuoneen ja minikeittiön välissä on muutamia portaita. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (vahvuus vaihtelee). Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta ja panttia vastaan. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneen ja minikeittiön välissä on muutamia portaita. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneen ja minikeittiön välissä on muutamia portaita. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Kattotuuletin niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 67 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle