Kaupunkilomien matkavinkit

Mitkä ovat Barcelonan parhaat nähtävyydet, Rooman maukkaimmat ravintolat tai Berliinin parhaat ostospaikat? Täältä löydät kaikkien suosituimpien kaupunkikohteiden matkavinkit – tutustu ja löydä parhaat vinkit lomallesi!

Berliinin matkavinkit

Saksan pääkaupunki Berliini on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ostospaikkoja ja joulun aikaan kaupungissa pääset nauttimaan myös ihanista joulumarkkinoista – täältä löydät matkavinkkejä Berliiniin!

Lue lisää Berliinistä

Rooman matkavinkit

Ihastuttava Rooma hurmaa antiikin aarteillaan, romanttisine kortteleineen ja historiallisine nähtävyyksineen – erinomaista italialaista ruokaa unohtamatta. Lue kaikki parhaat matkavinkit Roomaan!

Matkavinkit Roomaan

Pariisin matkavinkit

Rakkauden kaupunki Pariisi on yksi kaupunkilomakohteiden klassikoista. Eiffel torni, Louvre, Notre Dame... Lue lisää kaupungin parhaista nähtävyyksistä ja paikoista, joita et halua jättää välistä!

Lue vinkit Pariisiin

Amsterdamin matkavinkit

Amsterdam on mielenkiintoinen kaupunkilomakohde, jossa tekemisen puutteesta ei ole tietoakaan. Nauti kulttuurista, hyvästä ruoasta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä – tervetuloa Amsterdamiin!

Matkavinkkejä Amsterdamiin

Malagan matkavinkit

Malaga on täydellinen kohde, kun haluat yhdistää kaupunki- ja rantalomailun parhaat palat. Malaga sopii loistavasti myös aktiivisempaan lomaan ja kaupungista löytyy myös loistavia ravintoloita – lue vinkit ja inspiroidu!

Lue lisää Malagasta

Barcelonan matkavinkit

Nauti aurinkoisista päivistä Parc de la Ciutadellan puistossa, koe tunnetut nähtävyydet kuten Sagrada Familia tai Park Güell ja maistele ihania tapas annoksia – Barcelonasta löytyy jokaiselle jotakin!

Vinkkejä Barcelonaan

Praha

Praha sopii erinomaisesti viikonloppulomaan, kun haluat nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta, hyvästä ruoasta ja edullisesta hintatasosta. Lue kaikki parhaat matkavinkit Prahan kaupunkiin!

Matkavinkkejä Prahaan

Venetsia

Venetsia on yksi UNESCO:n maailmanperintölistalla olevista kohteista, ja tämä ainutlaatuinen kaupunki kätkee sisälleen upeita kanaaleja, kulttuuria ja upeita rantoja. Lue kaikki vinkit Venetsiaan!

Lue lisää Venetsiasta

New Yorkin matkavinkit

New York on täynnä elokuvista ja sarjoista tuttuja nähtävyyksiä ja paikkoja, mutta myös hieman tuntemattomimpia osia, jotka voivat yllättää jo kokeneemmatkin matkaajat. New Yorkin matkavinkit löydät täältä!

Lue matkavinkit New Yorkiin

Nizza

Nizzassa on yhtä aikaa suurkaupungin tuntua ja pikkukaupungin tunnelmaa. Hurmaava vanhakaupunki, kävelykadut ja rannat ovat esimerkkejä Nizzan parhaista ominaisuuksista – lue kaikki vinkit täältä!

Matkavinkit Nizzaan

Lontoon matkavinkit

Lontoo on yksi suosituimmista kaupunkilomakohteista, jossa voit vierailla vuodenajasta huolimatta. Ja mikä parasta, kaupungista löytyy aina jotain uutta. Lue meidän matkavinkkimme Lontooseen täältä!

Matkavinkit Lontooseen

Krakovan matkavinkit

Krakova on hurmaava keski-Eurooppalainen kaupunki, joka on tunnettu upeasta arkkitehtuurista, ostosmahdollisuuksista ja historiallisista nähtävyyksistä. Tutustu matkavinkkeihin täältä!

Lue lisää Krakovasta

Istanbul

Istanbulissa yhdistyvät aasialaisen ja eurooppalaisen kulttuurin piirteet, ja kaupungista löytyy tunnettuja nähtävyyksiä kuten Sininen moskeija ja Hagia Sofia. Tutustu Istanbulin matkavinkkeihimme!

Matkavinkkejä Istanbuliin

Miami

Aurinkoinen Miami tarjoaa kullanhohtoisten hiekkarantojen lisäksi myös hauskoja aktiviteetteja, ihania ravintoloita ja mielenkiintoisia kaupunginosia – lue lisää täältä!

Lue lisää Miamista

Milano

Italian muotipääkaupunkina tunnettu Milano on luonnollisesti pullollaan ostosmahdollisuuksia, mutta myös fantastisia italialaisia ravintoloita ja kulttuuria. Täältä löydät meidän parhaat matkavinkkimme!

Matkavinkkejä Milanoon

Malediivit

Malediivit ovat monien matkailijoiden unelmakohde. Lue parhaat vinkkimme, inspiroidu ja varaa unelmalomasi paratiisirantojen äärelle! 

Matkavinkkejä Malediiveille

Kööpenhamina

Historiallisia linnoja, näköalapaikkoja ja Michelin-ravintoloita – Kööpenhamina on suuri skandinaavinen pääkaupunki, joka on loistava kohde mielenkiintoiselle kaupunkilomalle. 

Matkavinkkejä Kööpenhaminaan

Lissabon

Ihastuttava ja värikäs Lissabon tarjoaa lomallesi hyvää ruokaa, kauniita naapurustoja ja monia nähtävyyksiä. Inspiroidu lomavinkeistämme ja varaa itsellesi unohtumaton kaupunkiloma Portugalin pääkaupunkiin!

Matkavinkkejä Lissaboniin