Krakowan matkavinkit

Krakovan matkavinkit

Täältä löydät parhaat matkavinkit Krakovaan – lue lisää ja inspiroidu ennen lomaasi! Vinkeistämme löydät Krakovan parhaat lomahelmet nähtävyyksien, aktiviteettien ja elämysten parista.

Varaa matkasi Krakovaan

Krakovan ravintolat

Jos kaipaat hengähdystaukoa shoppailusta tai nähtävyyksistä, Krakovan kauniilta kaduilta löytyy mukavia kahviloita ja hyviä ravintoloita, joissa voit nauttia kupposen kuumaa tai maittavan lounaan. Kaupungin ravintolavalikoimasta löytyy paljon valinnanvaraa – kokeile paikallisen keittiön erikoisuuksia, tai nauti omista suosikeistasi.

Lue lisää

Krakovan ostosvinkit

Krakova on mukava kaupunki, joka on pullollaan persoonallisia pikkuputiikkeja. Putiikeista voit shoppailla kaikkea koruista vaatteisiin ja paikallisiin herkkuihin. Hintataso Krakovassa on huomattavasti edullisempi kuin kotimaassa, joten nyt on hyvä aika tehdä erinomaisia löytöjä!

Lue lisää

Krakovan nähtävyydet

Krakovassa riittää nähtävää ja koettavaa. Upean arkkitehtuurinsa ja nähtävyyksiensä ansiosta se on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Krakovassa voit kokea toisen maailmansodan historiaa, tai nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja ostoksista. Krakovasta voit myös helposti tehdä retkiä lähialueen vaikuttaviin vierailukohteisiin. 

Lue lisää