Istanbulin matkavinkit

Istanbulin matkavinkit

Valmistaudu tulevaan Istanbulin matkaasi ja lue parhaat vinkkimme täältä! Autamme sinua löytämään kaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja aktiviteetit – lue lisää ja inspiroidu!

Top 5 nähtävyydet Istanbulissa

Eläväisellä Sultanahmetin alueella sijaitsevat Istanbulin kolme päänähtävyyttä – Hagia Sofia, Blue Mosque ja Topkapi Palace. Golden Hornin, Marmaran järven ja Bosphoruksen välillä sijaitsevalla niemimaalla sijaitsevat historialliset rakennukset, jotka luovat alueelle uniikin ilmapiirin.

Lue lisää

Ostosvinkit Istanbuliin

Istanbul on loistava ostoskaupunki, josta löytyy monipuolinen valikoima perinteisiä markkinoita ja basaareja, moderneja gallerioita, kansainvälisiä ketjuja ja paikallisten suunnittelijoiden töitä. Edulliset hinnat takaavat sen, ettet takuulla lähde paikalta tyhjin käsin!

Lue lisää

Tekemistä Istanbulissa

Miltä kuulostaisi kierros Prinssien saarilla, kävely Galatan sillalla tai kenties haluat tutustua tarkemmin Theodosiuksen obeliskiin? Istanbulista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun!

Lue lisää

Viikonloppu Istanbulissa

Suunnitteletko viikonloppumatkaa Istanbuliin? Oiva valinta meidän mielestämme! Turkin pääkaupunki Istanbul on kuin tehty pitkän viikonlopun viettoa varten, täällä on useita kuuluisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja hyvää ruokaa.

Lue lisää