Prahan matkavinkit

Prahan matkavinkit

Keräsimme parhaat matkavinkkimme kaupunkilomalle Prahaan! Löydä kaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet, parhaat ravintolat ja maukkaimmat kahvilat – tervetuloa Prahaan!

Prahan nähtävyydet

Carl Rüster on kirjoittanut opaskirjan nimeltä Mitt Prag, ja jakaa omat suosikkivinkkinsä Prahaan.Täältä voit lukea lisää Prahan suosituimmista nähtävyyksistä!

Lue lisää

Prahan kaupunginosat

Prahan keskusta jaetaan viiteen eri kaupunginosaan: vanha kaupunki (Stare Mesto), uusi kaupunki (Nove Mesto), pieni kaupunki (Malá Strana), juutalainen kortteli, (Josefov) ja linnan alue (Hradcany). Lue lisää täältä!

Lue lisää

Tekemistä Prahassa

Tuhatvuotisen historiansa vuoksi Prahaan on vuosien aikana syntynyt useita museoita, kauniita kortteleita ja paikallisia tapoja, joihin matkailijat voivat tutustua tarkemmin lomansa aikana.

Lue lisää

Prahan ravintolat

Kirjailija Carl Rüster vinkkaa seitsemän maukasta suosikkiaan Prahassa, joiden joukossa on ravintoloita, kahviloita sekä pubeja.

Lue lisää

Olutkaupunki Praha

Prahaa voi kutsua todelliseksi olutkaupungiksi. Vieraile olutpanimossa, museossa, käy testaamassa erilaisia olut-lajeja tai kenties haluat kokeilla olut-spa:ta – lue parhaat olutvinkit täältä!

Lue lisää

Prahan ostosmahdollisuudet

Tekeekö mielesi shoppailla lomasi aikana? Se on myös Prahassa täysin mahdollista! Täältä löydät ostoskeskuksia, markkinoita ja suuren outlet-myymälän. 

Lue lisää