Prahan ostoskatu

Prahan ostosmahdollisuudet

Haluatko päivittää vaatekaappiasi Prahassa ollessasi? Se onnistuu mainiosti! Prahassa sinua odottavat erilaiset ostoskeskukset, markkinat ja outlet-myymälät.

Prahan ostoskatu

Prahassa on vain muutamia kunnollisia ostoskatuja, jotka sijaitsevat kaupungin uudessa osassa. Václavské námestilla ja Na Příkopělla on tunnettuja ketjukauppoja ja suuria tavarataloja.

Prahan ostoskeskukset

Prahassa on myös useita ostoskeskuksia, joista kaksi ovat erityisen tunnettuja. Palladium on kaikista tunnetuin ostoskeskus, jossa on yli 170 liikettä. Palladium sijaitsee lähellä Náměstí Republikya, Prahan keskustassa. Toisiksi suurin ostoskeskus on nimeltään Centrum Chodov, jossa on n. 120 eri liikettä. 

Prahan outlet-myymälät

Prahassa on myös erinomainen outlet-myymälä nimeltä Fashion Prague Outlet. Täältä löydät kirjaimellisesti kaikkea, mitä ikinä etsitkään: vaatteita, kenkiä, alusteita, laukkuja, leluja ja paljon muuta. Outlet on avoinna vuoden ympäri klo 10.00-20.00. Julkisilla paikalle kestää noin 35 minuuttia. Mene ensin metrolla Depo Hostivařille asti, ja jatka sitten bussilla Fashion Prague Outlet -nimiselle pysäkille asti. 

Prahan markkinat

Havelske Trziste ainoa Prahan ainoa markkinapaikka, joka on avoinna vuoden ympäri. Markkinat sijaitsevat Melantrichovan kävelykadun lähellä, ja markkinoiden uskotaan olleen tällä paikalla jossain muodossa jo 1200-luvulta lähtien. Markkinoilla myydään kaikkea rihkamasta hedelmiin- ja vihanneksiin. Avoinna päivittäin klo 09.00 – 18.00. Joka kuun viimeisenä lauantaina Prahan keskustassa pidetään myös Tylovo náměstín viikonloppumarkkinat. Markkinoiden valikoima vaihtelee, mutta paikalta voit tehdä hyviäkin löytöjä. Maalaismarkkinat ovat monien suosikki, ja lämpiminä kesäpäivinä Naplavkan markkinat järjestetään Prahan keskustassa lauantaihin klo 8.00-14.00.

Katso lisää matkavinkkejä Prahaan