Malagan matkavinkit

Malagan matkavinkit

Malaga on nyt kuumempi kuin koskaan! Kohteessa saa nauttia auringosta 300 päivää vuodessa, mutta sen lisäksi matkailulehti Vagabond on valinnut hiljattain valinnut Malagan vuoden viikonloppulomakohteeksi. Olet sitten tottunut Malagan kävijä tai vierailemassa kaupungissa ensimmäistä kertaa, toivomme että saat inspiraatiota matkavinkeistämme.

8 retkivinkkiä Malagaan

Malagasta on erittäin helppo tehdä retkiä ympäri Andalusiaa. Listasimme kahdeksan suosikkiretkeämme lähialueella sekä hieman kauempaa, jonne voit jäädä halutessasi vaikka yöksi.

Lue lisää

Malagan nähtävyydet

Malagassa pääset ihastelemaan fantastisia taideteoksia, antiikkia, kauniita rakennuksia ja paljon muuta. Täältä löydät lisää vinkkejä Malagan nähtävyyksiin.

Lue lisää

Golfin ystävien Malaga

Malagan rannikolla olet aina lähellä golf-ratoja. Costa del Solin aluetta kutsutaan jopa nimellä Costa del Golf – tämä kenties kertoo jotain alueen golf-kenttien lukumäärästä!

Lue lisää

Malagan kahvikulttuuri

Suunnitteletko matkaa Malagaan ensimmäistä kertaa, tai ehkä kuulut siihen uskolliseen joukkoon joka matkustaa kaupunkiin vuosi toisensa jälkeen? Kumpi tahansa onkin tilanteesi, saatat tarvita tätä pientä sanakirjaa, kun haluat tilata kupin kahvia kaupungin baareissa ja kahviloissa.

Lue lisää

Kulinaristien Malaga

Malagasta on viime vuosien aikana tullut yksi Espanjan tunnetuimmista kulinaristisista kaupungeista. Nykyään kaupungissa on loputtomasti ravintoloita, elämyksiä ja herkkuja kokeiltavaksi. 

Lue lisää

Ostosvinkkejä

Kuten monista muistakin espanjalaisista kaupungeista, myös Malagasta löytyy vaihtoehtoja shoppailuun! Kaupungin ostoskaduilla on niin tunnettuja ketjukauppoja kuin markkinoita sekä suuria ostoskeskuksia. 

Lue lisää