Ostoksia Malagassa

Malagan ostosvinkit

Kuten monet muutkin espanjalaiset kaupungit, Malaga on todellinen paratiisi shoppailun ystäville! Malagassa on kaikkea suosituista espanjalaisista ketjuista erilaisiin markkinoihin ja suuriin ostoskeskuksiin. 

Tunnettuja ketjukauppoja Malagassa

Monet suurimmat ketjukaupat esimerkiksi, Zara, Bershka, Pull & Bear ja Mango, sijaitsevat Malagan ostoskaduilla: Calle Lariosilla ja Calle Nuevalla. Myös tunnettu espanjalainen tavaratalo El Corte Inglés sijaitsee Malagassa esimerkiksi keskustassa Avenida de Andalucían kadulla. Myös muutamista Malagan suurimmista kauppakeskuksista, esimerkiksi Centro comercial Vialiasta, löytyy monia ketjukauppoja.

Markkinat Malagassa

Lomapäivinä on ihanaa vain kävellä viihtyisiä katuja pitkin, tutkia ympäristöä ja tutkailla mielenkiintoisten markkinoiden valikoimaa. Useimmat markkinat ovat avoinna keväisin, kesäisin ja syksyisin, mutta viikonloppuisin Malagasta löytyy silti lähes aina erilaisia markkinoita. 

El Zoco de Muelle Unon markkinoilla paikalliset myyvät kaikkea ruoasta vaatteisiin ja koristeisiin. Kyseiset markkinat järjestetään useimmiten joka kuukauden toinen sunnuntai, mutta voit kysyä lisätietoa myös hotellistasi. 

Soho-nimisellä alueella järjestetään markkinat kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, ja näiltä markkinoilta voit ostaa erilaisia keramiikkatuotteita, mausteita ja antiikkia. 

Plaza de la Mercedin torilla järjestetään katumarkkinat kuukauden viimeisenä sunnuntaina. Markkinoilla myydään kaikkea laukuista vaatteisiin ja kirjoihin. 

Ostokset Malagassa

Malagan monet ostoskeskukset

Ostoskeskuksista Malagassa ei ole puutetta – tässä kaupungin kolme parasta ja monipuolisinta ostoskeskusta:

  • Málaga Plaza Shopping Centre sopii sinulle, joka etsit kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Osoite: C/ Armengual de la Mota. 
  • Ostoskeskus Larios on yksi Malagan suurimmista, josta löydät espanjalaisia ja kansainvälisiä ketjukauppoja. Osoite:  Av. de la Aurora, 25.
  • Plaza Mayor Shopping Park ei sijaitse Malagan keskustassa, mutta on silti käymisen arvoinen paikka. Plaza Mayor on kuin pieni kylä, joka on pyhitetty ostoksille. Ostoskeskuksessa on merkkikauppoja, ravintoloita sekä paljon muuta. Osoite: Avda. de la Aurora, 25.