Pariisin matkavinkit

Pariisin matkavinkit

Täältä löydät parhaat matkavinkit ennen matkaasi Pariisiin. Inspiroidu, ja lue lisää paikoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä, joita et halua jättää välistä!

Varaa matkasi Pariisiin

Kaunis puisto Pariisissa

Tekemistä Pariisissa

Mitä ikinä lomaltasi etsitkään, Pariisista löytyy vastaus siihen! Vieraile Louvren taidemuseossa, seikkaile Arc de Triomphen alueella tai nauti maisemista Seine-joen varrella.

Eiffel-torni

Eiffel-torni on yksi maailman tunnetuimmista rakennuksista ja yksi Pariisin symboleista, joka kohoaa 324 metrin korkeuteen. Lomailetpa Pariisissa yksin, ystävien tai rakkaasi kanssa, käyntiä Eiffel-tornilla et halua jättää välistä!

Lue lisää

Montmartre

Pariisin 18. kaupunginosassa sijaitsee Montmartre. Alueella pääset pois kaupungin vilinästä, ja sen sijaan voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta kierrellen viihtyisillä mukulakivikaduilla ja tutkia boheemin kaupunginosan tarjontaa.

Lue lisää

Elämyksiä

Pariisi on pullollaan unohtumattomia elämyksiä! Näe PSG:n peli livenä, tee löytöjä kirpputoreilla ja markkinoilla, tai tee jännittävä retki Versaillesin linnalle.

Lue lisää

Ravintolat Pariisissa

Pariisi on todellinen makujen kaupunki, josta löytyy lukuisia ravintoloita edullisimmista vaihtoehdoista kuuluisiin huippuravintoloihin ja piilotettuihin helmiin. Täältä löydät meidän suosikkimme!

Lue lisää

Louvre ja Notre Dame

Pariisi on kaupunki, jossa on helppo vain kävellä ympäriinsä ja seikkailla eri alueiden välillä. Jo se on elämys itsessään, mutta kaupungissa on myös muutamia maailmanluokan nähtävyyksiä, jotka haluat varmasti nähdä – Notre Dame ja Louvren taidemuseo ovat kaksi niistä!

Lue lisää

Disneyland Paris

Lähde koko perheen voimin Pariisin Disneylandiin, ja heittäydy ihanan fantasiamaailman pyörteisiin jossa kaikki lapset (ja aikuiset) viihtyivät varmasti!

Lue lisää

Centre Pompidou

Taiteen ystävien kannattaa suunnata Centre Pompidoun museoon, jokka on ranskalaisen modernin taiteen kansallismuseo. George Pompidou päätti rakennuttaa museon jo vuonna 1977. 

Lue lisää