Disneyland Paris

Pariisin Disneyland

Lähtekää koko perheen voimin Disneyland Resort Pariisiin, joka on todellinen seikkailu koko perheelle – täällä pääset näkemään kaikki Wald Disneyn maailman suosikkisi! Disneyland on tunnettu vauhdikkaista laitteistaan, hauskoista teemaravintoloistaan ja kauniista ympäristöstään. Käynti Disneylandissa on suositeltua kaikille lapsi perheille, sillä vain 32 kilometrin päässä Pariisista sijaitseva unelmamaailma on kokemus, jota et unohda koskaan. 

Disneyland Resort Paris on jaettu kahteen isoon teemapuistoon: Disneyland® Park ja Walt Disney Studios® Park.

Disneyland® Park

(Aukioloajat: 10:00 - 23:00)

Aktiviteetteja

Yli 50 eri laitetta, fantasiamiljöötä, leikkiä ja peliä – Disneylandistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Miltä kuulostaa esimerkiksi Prinsessa Ruususen linna, Pocahontaksen intiaanikylä, Villin lännen rauatatie, joka kuljettaa vieraita ympäri puistoa, tai uudistettu vuoristorata Space Mountain: Mission 2. 36-metrinen tykki laukaistaan kauas avaruuden maisemiin, ja matkalla pääset ihailemaan ohi kulkevia asteroideja ja planeettoja. Erityisesti lapsille kokemus on jännittävä, sillä kyydissä tunnet olevasi painovoimaton, kun liidät pimeyden ja välkkyvien tähtien läpi. Myös perheen pienimmille löytyy monia laitteita ja nähtävyyksiä. Esimerkiksi ''It's a small world'' sopii pienemmillekin lapsille – rauhallinen veneretki vie sinut kauniin tunnelin läpi, jossa viihdyttävät laulavat fantasiahahmot ja pienoismaailmat. Vieraile myös Peter Panin maailmassa (Peter Pan's Flight), ja tervehdi merirosvoja, merenneitoja ja intiaaneja. 

Viihdettä 

Pariisin Disneylandissa koko perhe pääsee nauttimaan hauskoista aktiviteeteista. Oletko aina halunnut tavata Star Wars -elokuvien hahmot? Nyt voit tehdä sen! Suuri Disney-paraati järjestetään päivittäin, jolloin pääset tapaamaan kaikki suosituimmat hahmot ystävineen. Huonon sään sattuessa ohjelmaa saatetaan muuttaa.

Disney

Ruokaa ja juomaa

Nälän yllättäessä alueelta löytyy monia hyviä vaihtoehtoja. Yli 60 ravintolan, kahvilan ja pikaruokalan joukosta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Jää avaruuspizza Buzz Lightyear’s Pizza Planet Restaurant -ravintolassa tai nauti luksusmenuusta á la carte-ravintola Auberge de Cendrillonissa. Hienompiin ravintoloihin suositellaan pöytävarausta etukäteen. 

Miltä kuulostaisi ihana jäätelöannos auringonpaisteessa? Silloin suosittelemme The Gibson Girl Ice Cream Parlour -jäätelökahvilaa, jonka mukavasta miljööstä saat herkullisia Ben & Jerry's -jäätelöannoksia. Disneyland Resort Paris ottaa myös kaikki ruoka-allergikot! Lisätietoja löydät täältä (englanniksi).

Walt Disney Studios® Park

(Aukioloajat: 10:00 - 21:00)

Walk Disney Studio® Parkissa pääset kurkistamaan elokuvien kulisseihin – niin animaatioiden kuin tavallistenkin. Opi, kuinka digitaaliset erikoisefektit on tehty ja kuinka Autot, Toy Story ja Spider Man heräävät eloon valkokankaalla. 

Aktiviteetteja

Disney Junior Live on Stage: Get Up and Dance! -lavalla pienimmät vieraat pääset tapaamaan suosikkejaan kuten Mikki ja Minni Hiirtä sekä Hessu Hopoa mahtavassa tanssin, laulun ja hauskanpidon merkeissä. Art of Disney Animation® -alueella lapset pääsevät itse tekemään animaatioita ja sarjakuvaelokuvia. Lue lisää, kuinka Walk Disney on luonut maagiset hahmot äänten, liikkeiden ja äänitehosteiden avulla. Inspiraatiota ja uutta tietoa leikkiin ja hauskanpitoon yhdistettynä! 

Disneyland Resort Paris

Kuljetukset lentokentältä

Paris Charles de Gaullen lentokentältä on suora bussiyhteys Disneylandiin. Jotta saat varmasti paikkasi bussissa, kannattaa liput varata etukäteen. Matka kestää noin 45 minuuttia. Lisätietoa ja vaihtoehtoisista matkustusvaihtoehdoista voit lukea lisää täältä.

Liput ja varaukset: Päivitetyt hinnastot ja paketit löydät puiston virallisilta kotisivuilta.