New York

New Yorkin matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme New Yorkiin! Riippumatta siitä oletko jo kokenut New Yorkin matka, ja vierailetko kaupungissa ensikertaa, täältä voit löytää uusia vinkkejä ja inspiraatiota tulevaan matkaasi. Löydä omat suosikkisi New Yorkin valtavasta nähtävyyksien ja aktiviteettien joukosta, ja olet valmis lomailemaan! 


Artikkelit ja matkavinkit New Yorkiin

Manhattan

Manhattan on New York Cityn sydän, jossa riittää nähtävää ja tehtävää. Äläkä ihmettele, jos osa tunnetuimmista paikoista näyttäisivät tutuilta vaikka vierailisit kaupunginosassa ensimmäistä kertaa, sillä monet tunnetut tv-ohjelmat ja elokuvat on kuvattu täällä! Tätä kokemusta et halua jättää välistä missään nimessä!

Empire State Building

Yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä on Empire State Building, joka kohoaa 449 metrin korkeuteen. Rakennus jakautuu 102 kerrokseen, ja 39 vuoden ajan se oli maailman korkein rakennus. Pääset hissille ylös 86. kerrokseen, jossa sinua odottavat henkeäsalpaavat maisemat New Yorkin kaupungin ja pilvenpiirtäjien ylitse.

Vapaudenpatsas

Vapaudenpatsas, Statue of Liberty , Liberty Enlightening the World – klassisella New Yorkin symbolilla on monia nimeä, ja se on myös ehdottomasti yksi kaupungin vierailuimmista nähtävyyksistä. Patsas on tunnettu myös monista elokuvista, kuten esimerkiksi Apinoiden planeetta ja Ghostbusters.