Barcelonan matkavinkit

Barcelonan matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkit Barcelonan lomallesi jännittävistä nähtävyyksistä muihin aktiviteetteihin – lue ja inspiroidu!  

Varaa matkasi Barcelonaan »

Barcelonan retket

Barcelonan rannat täyttyvät nopeasti kesän kuumimpina päivinä, joten virkistävä päiväretki voi olla paikallaan. Olemme keränneet parhaita retkiämme Barcelonassa, joille voit osallistua ystäviesi tai perheesi kanssa.

Lue lisää

Barcelonan tunnetuimmat maamerkit

Barcelonassa on useita kirkkoja, ja jokaisen kulman takaa tuntuu löytyvän uusi nähtävyys, puhumattakaan upeista, toisistaan eroavista naapurustoista. Monet maamerkeistä ovat takuulla paikkoja, jotka tahdot nähdä lomasi aikana. 

Lue lisää

Jalkapalloa Barcelonassa

Jos tahdot nähdä maailmanluokan jalkapalloa, Barcelonan Camp Nou -areena on oikea paikka siihen. Apollomatkojen kautta voit varata lennot, hotellin ja otteluliput Barcelonaan samalla kerralla.

Lue lisää

Gaudí Barcelona

Barcelonan tunnusmerkki on ehdottomasti Antoni Gaudín värikäs ja moderni arkkitehtuuri, jota löytyy ympäri kaupunkia. Koe nähtävyydet kuten Park Güell, Sagrada Familia ja Casa Mila.

Lue lisää

Sagrada Família

Sagrada Familia on taiteilija Antoni Gaudín suurin elämäntyö. Kirkko, jota on rakennettu 19.3.1882 asti, on ehdottomasti Barcelonan tunnetuin nähtävyys. Vaikka kirkko ei ole vielä tänäkään päivänä valmis, sen rakennustyö voidaan rahoittaa lähes kokonaan matkailusta saaduilla tuloilla. 

Lue lisää

Tibidabo

Jos nautit korkeista paikoista ja henkeäsalpaavista maisemista, käy ehdottomasti Tibidabon vuorella. Vuoren korkein kohta on 512 metrin korkeudessa, joka tekee Tibidabosta Barcelonan korkeimman kohdan. Huipulla sinua odottavat huvipuisto, kirkko ja upeat näkymät kaupungin yli.

Lue lisää

Barcelonan rannat

Barcelonalla on noin 5 kilometrin pituudelta rantaviivaa Välimeren rannalla. Jos olet kaupungin keskustassa, olet aina myös lähellä rantaa. Vamos ala playa!

Lue lisää

Miksi matkustaa Barcelonaan?

Haluatko lomailla kohteessa, jossa pääset kokemaan aitoa suurkaupungin sykettä yhdistettynä rantaloman parhaisiin puoliin? Barcelona on kaupunki, joka hurmaa monella tapaa – täältä löydät syitä miksi sinun kannattaisi matkustaa juuri Barcelonaan!

Lue lisää

Parc de la Ciutadella

Keskeltä Barcelonan keskustaa löydät vihreän keitaan nimeltä Parc de la Ciutadella. 17 hektaarin vehreästä puistosta löytyy mm. vesialtaita, suihkulähde ja eläintarha. Puisto rakennettiin yhdessä Barcelonan kuninkaallisen palatsin yhteydessä vuonna 1869. 

Lue lisää

Tapaksia Barcelonassa

Tapakset Barcelonassa ovat jo lähes itsestäänselvyys. Herkullista ja helppoa! Kokeile klassikoita kuten patatas bravas, gambas al ajillo ja espanjalaista chorizoa. Täältä löydät Barcelonan parhaat tapasravintolat! 

Lue lisää

Barcelonan pinchobaarit

Barcelonasta löydät useita pinchobaareja. Ne näyttävät aivan tavallisilta baareilta, mutta valikoimasta löydät kymmeniä ja satoja erilaisia pinchoja. Usein saat myös pinchon kaupan päälle, kun tilaat minkä tahansa juoman. 

Lue lisää

Barcelonan ostosvinkit

Barcelona mielletään usein Välimeren parhaana ostoskaupunkina. Design-putiikkeja, outlet-myymälöitä ja edullisia ketjukauppoja – valikoima on lähes rajaton! Lue lisää ja varmista parhaat shoppailuvinkit lomallesi Barcelonaan.

Lue lisää

La Boqueria

La Boqueria, tai Mercat de Sant Josep de la Boqueria kuten sitä myös kutsutaan, on suuri markkinapaikka Barcelonan keskustassa heti oopperatalon ja shoppailukadun vieressä. Täältä löydät kaikki parhaat paikalliset herkut! 

Lue lisää

Rannat Barcelonan lähellä

Barcelonassa ja sen lähettyvillä on lähes 95 kilometria rantaviivaa ja satoja eri rantoja. Paikallisjunalla pääset helposti pienempiin kaupunkeihin, joista kaikista löytyy toinen toistaan ihanimpia rantoja. 

Lue lisää