Ranta Barcelonassa

Barcelonan rannat

Loistavan Välimeren rannalla olevan sijaintinsa vuoksi Barcelonassa on yli viisi kilometriä rantaviivaa. Jos olet keskellä kaupunkia, olet silti lähellä rantaa. Täältä löydät meidän suosikkirantamme Barcelonassa!

Platja de la Barceloneta

Barcelonan suosituin ranta on nimeltään Platja de la Barceloneta. Se sijaitsee samannimisessä kaupunginosassa. Rannalta löydät kaikkea mitä voit toivoa – pukuhuoneet, aurinkovarjoja ja -tuoleja, ravintoloita, suihkut sekä pyyhkeitä. Tänne pääset busseilla numero 49, 59 tai D20, tai voit ottaa myös metron keltaisen linjan, L4, Barcelonetan pysäkille ja kävellä muutaman minuutin pitkin Passeig de Joan de Borbon katua.

Nova Icária Beach

Nova Icária beach on yksi kaupungin rauhallisimmista rannoista. Ranta sijaitsee El Poblenoun kaupunginosassa ja lähellä Port Olímpicia, jonka vuoksi ranta on suosittu erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Aivan kuten Platja de la Barcelonetalla, täältäkin löydät kaikki mukavuudet, tosin hieman pienemmällä mittakaavalla. Rannan lähellä pysähtyvät bussit 36, 92, H16 ja V27.

Nova Mar Bella Beach

Nova Mar Bella on paikallisväestön suosima ranta, ja tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta kaupungin vilinään. Rantaa pitkin sijaitsee useita ihania ulkoilmaravintoloita, jos mielesi tekee pitää pieni tauko auringosta. Rannan eteläpuoli on nudistiranta. Busseilla 26, H16 ja V27 pääset Nova Mar Bella.

Somorrosto Beach

Sorromostro Beach sijaitsee Barcelonetan kaupungin osan itäosassa, Ciutat Vellassa. Ranta on 520 metriä pitkä, ja erityisen suosittu nuorten ja matkailijoiden parissa. Rannalla sijaitsee myös Barcelonetan ”beach center”, jossa voit käydä kysymässä kysymyksiä ja vinkkejä Barcelonan rannoista. Helpoiten pääset tänne L4 metrolla, kun jäät pois pysäkillä nimeltä Ciutadella Villa Olímpica, tai busseilla 36, V21 ja v27.

Barceloneta