Lissabonin matkavinkit

Lissabonin matkavinkit

Ihastuttava ja värikäs Lissabon tarjoaa lomallesi hyvää ruokaa, kauniita naapurustoja ja monia nähtävyyksiä. Inspiroidu lomavinkeistämme ja varaa itsellesi unohtumaton kaupunkiloma Portugalin pääkaupunkiin!

Varaa matkasi Lissaboniin »

Mitä tehdä Lissabonissa?

Lissabonissa seikkailet kauniilla pikkukujilla, koet uusia elämyksiä ja pääset nauttimaan mitä ihanimmista maisemista. Tutustu vinkkeihimme ja löydä omat suosikkisi!

Lue lisää

Lissabonin nähtävyydet

Mitä Lissabonin monista nähtävyyksistä ei missään nimessä kannata jättää välistä? Listasimme meidän suosikkimme - lue lisää ja varmista parhaat vinkit lomallesi!

Lue lisää

Viikonloppu Lissabonissa

Miltä kuulostaisi viikonloppu Lissabonissa? Lissabon on useina vuosina ollut parhaiden viikonloppukohteiden listan kärjessä, eikä epäilystäkään miksi. Ihana Välimeren lämpö, mukavia kaupunginosia ja hienoja hotelleja. Lue lisää ja nappaa parhaat vinkit Lissaboniin!

Lue lisää

Ravintolat ja yöelämä

Lissabonin yöelämä on melko vilkasta, ja kaupungissa on myös hyvä valikoima ravintoloita joissa pääset maistelemaan portugalilaisia herkkuja. Nauti hyvistä drinkeistä illan hämärtyessä ja tanssi kunnes jalkasi eivät enää kanna, tai kokeile jotain aivan uutta portugalilaista ruokaa – kenties löydät uusia suosikkeja!

Lue lisää

Lissabonin retket

Haluatko tutustua myös muihin paikkoihin Lissabonin ulkopuolella, tai viettää ihanan päivän rannalla? Vieraile Sintran satumaisessa linnassa, nauti Atlantin meren kuohuista ja unohtumattomista seikkailuista rannikolla.

Lue lisää