Ericeira

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Matkusta Ericeiraan kokeaksesi Atlantin aallot, dramaattisen rannikon ja mukulakivikatujen luoman tunnelman! Lomasi aikana voit myös vierailla Lissabonissa, pittoreskeillä viinitiloilla, lyödä hole-in-onen golfatessa ja vierailla Sintran linnoituksessa. Tunnetuin surffikohde Nazaré on myös vierailun arvoinen paikka.

Suositut hotellit, Ericeira


Lisätiedot Ericeira

Valuutta

Euro (EUR).

Ravintolat

Kolmen ruokalajin illallinen noin 23 euroa. Yksinkertaisemmat illalliset noin 15 euroa. Kahvi tai olut noin 2,5 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Lissabonin lentokentältä Ericeiraan on noin 45 kilometriä, ja matka kestää noin 30-40 minuuttia.

Rannat

Useita tunnettuja rantoja ja pienempiä uimapaikkoja, jotka soveltuvat aloitteleville ja kokeneemmille surffareille. Yksi isompi aloittelijoille sopiva ranta on Foz do Lizandro, ja jos haluat haastaa itseäsi voit suunnata esimerkiksi Matadouron tai São Juliãon rannoille. Muita alueen rantoja ovat Praia de Ribeira d'Ilhas, joka soveltuu kävelyyn tai kirjan kanssa rentoutumiseen, Praia dos Pescadores ja Praia de Sao Sebastiao. Tunnetuin surffiranta Nazaré sijaitsee noin tunnin matkan päässä Ericeirasta pohjoiseen.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 14°c
maalis 17°c
huhti 18°c
touko 20°c
kesä 23°c
heinä 25°c
elo 26°c
syys 24°c
loka 21°c
marras 17°c
joulu 14°c

Kaikki matkakohteet Portugali

Madeira

Tervetuloa Madeiralle – kontrastien saarelle, joka on tunnettu upeasta luonnosta, henkeäsalpaavista näköaloista ja korkeista vuorista. Madeiralla on näiden lisäksi paljon muutakin tarjottavaa! Loman aikana voit yhdistää luontoelämyksiä kaupunkielämään, mukaviin hotelleihin, hyviin shoppailumahdollisuuksiin sekä viihtyisiin ravintoloihin. Päivän päätteeksi voit istahtaa ravintolaan ja maistaa Madeiran kansallisjuomaa, Ponchaa, jonka valmistamiseen käytetään rommia, sitruunaa ja hunajaa.

Algarve

Varaa seuraava matkasi Algarven rannikolle! Portugalin suositussa rannikkokohteessa Algarvessa on kilometrien mittaisia hiekkarantoja, charmikkaita rannikkokyliä ja useita hyviä golfkenttiä. Vuosittain aurinkoisia tunteja on lisäksi yli 3000! Varaa lento ja hotelli Apollomatkoilta, ja päätä matkan pituus itse.

Paco de Arcos

Paco de Arcos sijaitsee Lissabonin läntisellä puolella, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Lissabonin läheisin ranta sijaitsee Paco de Arcosissa, ja loman aikana voit shoppailla aamupäivisin ja nauttia rantaelämästä iltapäivisin.

Estoril ja Cascais

Haluatko majoittua rantakohteessa lähellä Lissabonin sykettä? Estoril ja Cascais sijaitsevat meren äärellä Portugalin Rivieralla, ja muutaman minuutin ajomatkan päässä on useita golfkenttiä, upeaa arkkitehtuuria ja monia pieniä uimapaikkoja. Apollomatkojen hotelleissa Vila Galé Estorilissa ja Vila Galé Cascaisissa on altaat, jos haluat pulahtaa tyynempiin vesiin.

Lissabon

Lissabon on mainio lomakohde, joka soveltuu hyvin myös viikonloppumatkalle. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla Atlantin rannalla ja on sekoitus uutta ja vanhaa. Kävele vanhan kaupungin pienillä kujilla ja tutustu kaupungin ravintolatarjontaan ja pieniin putiikkeihin. Apollomatkojen kautta varaat lennot ja majoituksen Lissaboniin helposti!