Portugali

Kaunis Portugali – hiekkarantoja, kaupunkielämää ja mereneläviä

Portugali tarjoaa loputtomia elämyksiä. Vietä kaupunkielämää tai ihaile kauniita hiekkarantoja ja nauti uimisesta. Maista herkullisia mereneläviä ja hyviä viinejä. Näitä on tarjolla minne ikinä matkustatkin Portugalissa. 


Suosittuja matkakohteita Portugalissa

Algarve

Algarven rannikko on suosittu lomakohde. Jos etsit aurinkoa ja rantalomaa, valitse Algarve. Algarvesta löytyy Euroopan kauneimpia rantoja, pieniä kalastajakyliä ja ihania hotelleita. 

 

Varaa matka Algarveen

Lissabon

Lissabon on upea ja vilkas Portugalin pääkaupunki, jossa on viihtyisä ilmapiiri. 15-20 minuutin matkan päässä kaupungista sijaisevat ihanat rannat, jos haluat yhdistää kaupungin ja rantaelämän.

 

Varaa matka Lissaboniin

Madeira

Kaunista ja kukkaista Madeiraa kutsutaan "Ikuisen kevään saareksi". Saari sopii myös niille, jotka toivovat aktiivisempaa lomaa! Vaella, pyöräile, ratsasta, sukella tai surffaa – harrasta mitä vain!

 

Varaa matka Madeiralle

Faro

Matkusta Faroon ja koe aito Portugali. Päivät kuluvat kauniiden hiekkarantojen ja nähtävyyksien lomassa. Faro on historiallisesti ja kulttuurisesti rikas kaupunki, joka tarjoaa mitä kiehtovampia turistikohteita.

Varaa matka Faroon
Albufeira, Portugali

Albufeira

Albufeira on suurin, vilkkain ja kaikista energisin Portugalin etelärannikon lomakohteista. Albufeirassa on upeita hiekkarantoja, aurinkoinen ilmasto, hyvä ruoka ja vilkas yöelämä. 

Estoril, Portugali

Estoril

Estoril on tyylikäs rantalomakohde Lissabonin ulkopuolella. Kaupungissa on kuuluisia ravintoloita ja hotelleita. Se on ihanteellinen matkailijoille, jotka etsivät monipuolista ja viihtyisää lomakohdetta.

 

Cascais, Portugali

Cascais

Cascais on viehättävä kalastajakylä, jossa on viihtyisä keskusta ja pitkät hiekkarannat. Cascais sijaitsee lähellä Lissabonia. Yhdistä ranta- ja kaupunkiloma päiväretkellä. 

 

Porto, Portugali

Porto

Porto on kiinnostava ja värikäs satamakaupunki kapeine katuineen. Historiallinen kaupunki tarjoaa hienoja nähtävyyksiä ja vilkkaan yöelämän – maustettuna hyvällä ruoalla ja viinillä.