Isabel

 • Kanarialaisen kylän tyyliin rakennettu
 • Ihana allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Vehreän puutarhan ympäröimä hotelli. Raikkaat huoneistot on rakennettu perinteiseen kanarialaiseen tyyliin ja ne sijaitsevat hotellirakennuksissa tai bungaloweissa. Allasalueella erillinen lastenallas ja rauhallinen allas aikuisille.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kaksioita bungaloweissa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3921 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Isabel oon rakennettu perinteiseen kanarialaiseen tyyliin värikkäine ulkoseinineen ja bungalowit ovat levittäytyneet vehreään puutarhaan. Allasalueella on suuri allas, jossa on oma osio lapsille sekä erillinen lastenallas. Lisäksi täällä on pienempi ja rauhallisempi allasalue, jossa on rentoutumisallas. Kaikki altaat on lämmitetty vähintään +20 asteisiksi, tosin veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaarissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Hotellilla on buffetravintola ja kaksi baaria. Hotellilla on pieni kuntosali sekä ulkoilmakuntosali. Spassa on tarjolla hierontaa ja sauna lisämaksusta. Lapsille on leikkipaikka ja hotellin järjestämä lastenkerho, jossa englanninkieliset vetäjät. 4-6 vuotiaille lapsille on tarjolla leikkihuone sekä leikkipaikka. Vähän vanhemmille lapsille (7-12 vuotiaille) pomppulinna. Mahdollisuus pelata jalkapalloa, koripalloa, minigolfia ja Playstationia.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarket. Rajoitettua paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat puolihoidon tai All Inclusiven joulun tai uuden vuoden ajaksi. Joulun (25.12) ja uuden vuoden illallisista veloitetaan lisämaksu.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiainen, klo. 8.00-10.30
 • Välipaloja allasbaarista, klo. 10.30-18.00
 • Lounasbuffet, klo. 13.00-15.00
 • Kahvia, teetä ja kakkua allasbaarissa ja aulabaarissa klo. 10.00-18.00
 • Illallisbuffet, klo. 18.00-21.00
 • Voileipiä aulabaarissa, klo. 21.00-23.00
 • Jäätelöä, klo. 10.30-18.00
 • Virjoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia rajoituksetta klo. 9.00-24.00
 • Viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja.

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseksi tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.