Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 45 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huoneisto oli hyvin tilava ja siivous toimi. Iso parveke ilta-aurinkoon. Hotellin uima-allas todella suuri ja vesi altaassa mukavan lämmintä. Tyhmää on, että kanarialla ei saa enää mennä altaaseen, jossa ei ole valvojaa. Rakastamani aamu-uinti jäi väliin.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Isabel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

4431 arvostelua
Erinomainen
 
2196
Erittäin hyvä
 
1546
Hyvä
 
490
Ei kovin hyvä
 
130
Huono
 
69

Viimeisimmät 5 arviota

6.12.2022

Kirjoittanut Vemppa Vantaa, Suomi

Yllättävän hyvä hotelli

Iso hotellialue pikkaisen kulahtaneilla huoneilla. Hotelli oli kuitenkin siisti ja palvelu oli ystävällistä. Aamupala oli monipuolinen ja plussaa isosta ruokailualueesta ulkona. Allas oli mukavan kokoinen ja aurinkotuoleja oli ainakin meidän ajankohtana riittävästi. Erityismaininta siitä kuinka hotellialueen kissat oli huomioitu, heille oli oma maja ja ruoka/vesikuppeja ympäri hotellialuetta.

 
5.1.2020

Kirjoittanut 394anuh Vantaa, Suomi

Täydellinen paikka leikki-ikäisen kanssa

Lapsiystävällinen, siisti, mukava henkilökunta! Riittävästi aktiviteetteja ja tekemistä leikki-ikäiselle. Hyvät altaat, joista yhdessä lämmin vesikin! All inclusive ruuat herkullisia ja monipuolisia, ei kyllästyttänyt syödä samassa paikassa joka päivä.

 
14.4.2019

Kirjoittanut Guide625339

Mieluisa hotelli

Vietimme helmi-maaliskuussa viikon GF Isabel -hotellissa. Tämä oli meidän kuudes kerta ko. hotellissa. Meillä on ollut käytössä aina bungalow-huoneisto, joka on erittäin hyvä ratkaisu meidän 2+2 hengen perheelle. Arvostamme kaunista hotellialuetta, uima-altaita ja itsenäisen, rauhallisen asumisen tarjoavaa, siistiä, hyvin varusteltua bungalowia. Ravintoloista olemme käyttäneet eniten altaan vieressä olevaa pikkubaaria. Sen ruokavalikoima on valitettavasti huonontunut (ainakin meidän näkökulmasta) viime vuosien aikana. Toinen lapsistamme on keliaakikko, joten tarvitsemme gluteenittomia ruokavaihtoehtoja. Isabelissa tämä onnistuu kohtalaisen hyvin. Summasummarum: Isabel on suosikkihotellimme ja tulemme jatkossakin yöpymään siellä!

 
31.3.2019

Kirjoittanut 452eijan

Ei niin hyvä

Arvostelujen perusteella saanut hyvät pisteet,mutta ei niin hyvä kun odotin. Asuimme bungalowissa jossa ei ole minkäänlaista lämmitystä ja kun yölämpötila laskee 14 asteeseen niin väkisinkin oli todella kylmät huoneet, rantapyyhkeet eivät kuivuneet koko viikolla ja uimapuvut pysyivät nihkeinä. Huoneistossa oli myös torakoita. Kuluneet vanhanaikaiset huonekalut ja pyyhkeet valmiiksi nuhruisia. Aamiainen runsas mutta mauton. Uima-allas suuri ja aurinkotuoleja riittävästi, siitä nuo pisteet. Suomalaisena en myöskään ymmärrä että vielä löytyy "laadukkaita" hotelleja joissa vessapaperit pitää laittaa roskikseen eikä pönttöön. Hinta ja laatu ei kohtaa tässä hotellissa joka on selkeästi jämähtänyt jonnekkin vanhaan aikaan, en suosittele

 
12.12.2018

Kirjoittanut Terhi P

Excellent

Erittäin tyytyväisiä hotelliin kokonaisuuudessaan. Ystävällinen ja avulias henkilökunta, loistava ja monipuolinen aamupala. Viihdyttävää iltaohjelmaa, hienot altaat ja siisti ympäristö. Muutama torakka eksyi huoneeseen, mutta ei riesaksi asti. Huoneiden siisteys erittäin hyvä.