Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 33 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Uima-allas
-
Viikon aikana olisi ollut hyvä että sängyn lakanat olisi vaihdettu vaikka kerran eikä vain pedattu hikisiä lakanoita

Vahvistettu asiakas: 2024-01-21


8 10:stä

+
Sijainti ja rauhallinen ympäristö.
-
Kunnossapitotarpeita ovien osalta ei korjattu vaikka pyydettiin - lukot reistailivat. Lasten aktiviteetit: jos lasten tulee jonottaa vuoroaan, tulisi ohjaajien huolehtia siitä, ettei siellä etuilla.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-31


10 10:stä

+
Tilavat ja siistit huoneet
-
Todella laajalta hotellialueelta oli vain yksi poistumistie, eli kun lähti kaupungille joutui aina ensin kulkemaan koko hotellialueen läpi.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-24


9 10:stä

+
Allasalueita oli useita ja ne olivat tilavia
-
Huoneiden välistä seiniä ja kattoa/lattiaa voisi vahvistaa

Vahvistettu asiakas: 2023-04-02


8 10:stä

+
Kokonaisuutena hotelli oli ihan ok.
-
Hotellissa on vähän kaikki rempallaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-26


9 10:stä

+
Huoneisto oli hyvin tilava ja siivous toimi. Iso parveke ilta-aurinkoon. Hotellin uima-allas todella suuri ja vesi altaassa mukavan lämmintä. Tyhmää on, että kanarialla ei saa enää mennä altaaseen, jossa ei ole valvojaa. Rakastamani aamu-uinti jäi väliin.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Isabel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

4673 arvostelua
Erinomainen
 
2316
Erittäin hyvä
 
1602
Hyvä
 
531
Ei kovin hyvä
 
142
Huono
 
82

Viimeisimmät 5 arviota

6.12.2022

Kirjoittanut Vemppa Vantaa, Suomi

Yllättävän hyvä hotelli

Iso hotellialue pikkaisen kulahtaneilla huoneilla. Hotelli oli kuitenkin siisti ja palvelu oli ystävällistä. Aamupala oli monipuolinen ja plussaa isosta ruokailualueesta ulkona. Allas oli mukavan kokoinen ja aurinkotuoleja oli ainakin meidän ajankohtana riittävästi. Erityismaininta siitä kuinka hotellialueen kissat oli huomioitu, heille oli oma maja ja ruoka/vesikuppeja ympäri hotellialuetta.

 
5.1.2020

Kirjoittanut 394anuh Vantaa, Suomi

Täydellinen paikka leikki-ikäisen kanssa

Lapsiystävällinen, siisti, mukava henkilökunta! Riittävästi aktiviteetteja ja tekemistä leikki-ikäiselle. Hyvät altaat, joista yhdessä lämmin vesikin! All inclusive ruuat herkullisia ja monipuolisia, ei kyllästyttänyt syödä samassa paikassa joka päivä.

 
14.4.2019

Kirjoittanut Guide625339

Mieluisa hotelli

Vietimme helmi-maaliskuussa viikon GF Isabel -hotellissa. Tämä oli meidän kuudes kerta ko. hotellissa. Meillä on ollut käytössä aina bungalow-huoneisto, joka on erittäin hyvä ratkaisu meidän 2+2 hengen perheelle. Arvostamme kaunista hotellialuetta, uima-altaita ja itsenäisen, rauhallisen asumisen tarjoavaa, siistiä, hyvin varusteltua bungalowia. Ravintoloista olemme käyttäneet eniten altaan vieressä olevaa pikkubaaria. Sen ruokavalikoima on valitettavasti huonontunut (ainakin meidän näkökulmasta) viime vuosien aikana. Toinen lapsistamme on keliaakikko, joten tarvitsemme gluteenittomia ruokavaihtoehtoja. Isabelissa tämä onnistuu kohtalaisen hyvin. Summasummarum: Isabel on suosikkihotellimme ja tulemme jatkossakin yöpymään siellä!

 
31.3.2019

Kirjoittanut 452eijan

Ei niin hyvä

Arvostelujen perusteella saanut hyvät pisteet,mutta ei niin hyvä kun odotin. Asuimme bungalowissa jossa ei ole minkäänlaista lämmitystä ja kun yölämpötila laskee 14 asteeseen niin väkisinkin oli todella kylmät huoneet, rantapyyhkeet eivät kuivuneet koko viikolla ja uimapuvut pysyivät nihkeinä. Huoneistossa oli myös torakoita. Kuluneet vanhanaikaiset huonekalut ja pyyhkeet valmiiksi nuhruisia. Aamiainen runsas mutta mauton. Uima-allas suuri ja aurinkotuoleja riittävästi, siitä nuo pisteet. Suomalaisena en myöskään ymmärrä että vielä löytyy "laadukkaita" hotelleja joissa vessapaperit pitää laittaa roskikseen eikä pönttöön. Hinta ja laatu ei kohtaa tässä hotellissa joka on selkeästi jämähtänyt jonnekkin vanhaan aikaan, en suosittele

 
12.12.2018

Kirjoittanut Terhi P

Excellent

Erittäin tyytyväisiä hotelliin kokonaisuuudessaan. Ystävällinen ja avulias henkilökunta, loistava ja monipuolinen aamupala. Viihdyttävää iltaohjelmaa, hienot altaat ja siisti ympäristö. Muutama torakka eksyi huoneeseen, mutta ei riesaksi asti. Huoneiden siisteys erittäin hyvä.