Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 29 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ruoka ja uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Isabel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

4327 arvostelua
Erinomainen
 
2155
Erittäin hyvä
 
1515
Hyvä
 
470
Ei kovin hyvä
 
121
Huono
 
66

Viimeisimmät 5 arviota

5.1.2020

Kirjoittanut 394anuh Vantaa, Suomi

Täydellinen paikka leikki-ikäisen kanssa

Lapsiystävällinen, siisti, mukava henkilökunta! Riittävästi aktiviteetteja ja tekemistä leikki-ikäiselle. Hyvät altaat, joista yhdessä lämmin vesikin! All inclusive ruuat herkullisia ja monipuolisia, ei kyllästyttänyt syödä samassa paikassa joka päivä.

 
14.4.2019

Kirjoittanut Guide625339

Mieluisa hotelli

Vietimme helmi-maaliskuussa viikon GF Isabel -hotellissa. Tämä oli meidän kuudes kerta ko. hotellissa. Meillä on ollut käytössä aina bungalow-huoneisto, joka on erittäin hyvä ratkaisu meidän 2+2 hengen perheelle. Arvostamme kaunista hotellialuetta, uima-altaita ja itsenäisen, rauhallisen asumisen tarjoavaa, siistiä, hyvin varusteltua bungalowia. Ravintoloista olemme käyttäneet eniten altaan vieressä olevaa pikkubaaria. Sen ruokavalikoima on valitettavasti huonontunut (ainakin meidän näkökulmasta) viime vuosien aikana. Toinen lapsistamme on keliaakikko, joten tarvitsemme gluteenittomia ruokavaihtoehtoja. Isabelissa tämä onnistuu kohtalaisen hyvin. Summasummarum: Isabel on suosikkihotellimme ja tulemme jatkossakin yöpymään siellä!

 
31.3.2019

Kirjoittanut 452eijan

Ei niin hyvä

Arvostelujen perusteella saanut hyvät pisteet,mutta ei niin hyvä kun odotin. Asuimme bungalowissa jossa ei ole minkäänlaista lämmitystä ja kun yölämpötila laskee 14 asteeseen niin väkisinkin oli todella kylmät huoneet, rantapyyhkeet eivät kuivuneet koko viikolla ja uimapuvut pysyivät nihkeinä. Huoneistossa oli myös torakoita. Kuluneet vanhanaikaiset huonekalut ja pyyhkeet valmiiksi nuhruisia. Aamiainen runsas mutta mauton. Uima-allas suuri ja aurinkotuoleja riittävästi, siitä nuo pisteet. Suomalaisena en myöskään ymmärrä että vielä löytyy "laadukkaita" hotelleja joissa vessapaperit pitää laittaa roskikseen eikä pönttöön. Hinta ja laatu ei kohtaa tässä hotellissa joka on selkeästi jämähtänyt jonnekkin vanhaan aikaan, en suosittele

 
12.12.2018

Kirjoittanut Terhi P

Excellent

Erittäin tyytyväisiä hotelliin kokonaisuuudessaan. Ystävällinen ja avulias henkilökunta, loistava ja monipuolinen aamupala. Viihdyttävää iltaohjelmaa, hienot altaat ja siisti ympäristö. Muutama torakka eksyi huoneeseen, mutta ei riesaksi asti. Huoneiden siisteys erittäin hyvä.

 
16.3.2018

Kirjoittanut Miska H Vantaa, Suomi

Toista kertaa tässä hotellissa.

Palasimme muutaman "harharetken" jälkeen tähän lapsiperhehotelliin. Plussat: Loistava henkilökunta (Especially "Monica" from reception. If management sees this, give her a raise) Loistavat, lämmitetyt lastenaltaat 3 kpl joissa yhdessä pienimmille liukumäkiä yms. Kids club, vaikkakaan ei opastusta Suomeksi jos omatoimimatkalla kuten me. Leikkipuisto lapsille Hyvä buffet aamiainen, mm. tuoreita hedelmiä leikattuna joka aamu. Allasbaarissa ruoka ja juoma hyvänlaatuista ja kohtuullisesti hinnoiteltua: Kinkku-juusto toast ranskalaisilla 2,50€, Puolikas grillattu kana ranskalaisilla ja salaatilla 6,50€. Ohjelma iltaisin ihan mukavaa viihdykettä lapsille, minidisco,papukaijashow,jne Miinukset Vuodesohva ei mikään paras aikuisen nukkua. Osa lomasta oli puolihoidolla, ja siinä illallinen alkoi lopussa jo tökkimään: Ruoka on suunnattu lapsiperheille ja mausteet on aika minimissä joten kaikki maistuu aika samalle. Huoneet ovat sisustukseltaan kuin 80-luvulta (Ilmeisesti tähän tulossa muutos kesän 2018 jälkeisessä remontissa) Isoin miinus liittyy samaan: Laattalattia on HYVIN liukas märkänä. Todella hankalaa lasten kanssa jos ovat tulleet uimasta tai suihkusta. Toivottavasti uusi laatta on karheampi pintainen. (Note to management: If you´re going to renovate the rooms after summerseason 2018. Please, choose floor tiles which are less slippery when wet.)