Kahden huoneen huvila

Kaksioita, joissa on maaterassi. Huoneistot sijaitsevat jaetussa huvilassa, jossa on oma puutarha aurinkotuoleilla ja jacuzzilla. Huoneiston yläkerrassa on erillinen makuuhuone ja alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja wc:llä yläkerrassa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen huonesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone ammeella ja wc:llä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio bungalowissa

Kaksioita bungaloweissa, joissa on maaterassi, sisäänkäynti terassin kautta. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla molemmissa huoneissa. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50-54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.