Kahden huoneen huvila

Kaksioita jotka sijaitsevat jaetussa huvilassa, jossa on oma puutarha aurinkotuoleilla ja jacuzzilla. Huoneiston yläkerrassa on erillinen makuuhuone ja alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja wc:llä yläkerrassa. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Maaterassi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita joissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen huonesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja wc:llä. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio bungalowissa

Kaksioita bungaloweissa, joissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja wc. Maaterassi, sisäänkäynti terassin kautta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50-54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.