Jooga-, meditaatio- ja palautumisviikko W/ Mindful by Josien kanssa

Mindful by Josie saapuu vierasohjaajaksi La Parediin, ja viikon aikana pääset nauttimaan Yin-joogasta, meditaatiosta, Qi gongista, pranayamasta sekä vesijumpasta, jossa on mukana myös tanssillisia elementtejä. Pääset kokeilemaan erilaisia ​​meditaatiotekniikoita, ohjattuja meditaatioita ja affirmaatioita, hiljaista joogaa - ja sillä ole väliä, oletko kokenut joogi tai vasta-aloittelija, sillä viikon ohjelma sopii kaikille. Pääpaino on kehon ja mielen hyvinvoinnissa, ja viikon tavoitteena on maksimaalinen palautuminen ja rentoutuminen. 


Tuntikuvaukset

Mindful Yinyoga, on rauhallinen ja meditatiivisempi tunti, jossa viivymme jokaisessa asennossa hieman pidempään. Tunnilla keskitytään kehon vapautumiseen, palautumiseen ja reflektointiin. 

Hathayoga, fyysinen ja psyykkinen hallinta asanoiden (jooga-asentojen) avulla sekä pranayaman (hengitysharjoitusten) avulla. Hathajooga sisältää erilaisia pehmeitä liikkeitä, jotka yhdistetään meditaatioon ja hengitysharjoituksiin. Harjoitusten tarkoituksena on tasapainottaa yhdessä ha - auringosta, ja tha - kuusta, tulevaa voimaa. Hatha-joogan asanoissa on siis vastakkaisia ​​energioita, jotka stimuloituvat, kun avaat ja suljet lihaksiasi ja niveliäsi.

Pranayama & meditation, tämä tunti sisältää yhdistelmän pranayamaa (hengitystekniikoita), ohjattua meditaatiota ja koko kehon rentoutusta.

Taiji Qi gong - 18 form, Tai Chille ja Qi Gongille on ominaista pehmeät liikkeet ja keskittynyt mieli, jolla on suotuisa ja tasapainottava vaikutus sekä fyysisesti että henkisesti. Harjoittelemme tietoista liikettä, koordinaatiota, keskittymistä, kehotietoisuutta, hetkessä olemista ja sisäistä hiljaisuutta

Aqua for fun, yksinkertaisempi versio vesiaerobicista, jossa on paljon tanssillisia elementtejä. 

Stretch & relax, antaa kehon ja lihasten palautua päivän intensiivisen fyysisen toiminnan jälkeen. Venytämme suurimpia lihasryhmiä ja lopetamme rentoutumishetkeen.


Ohjelma

Vierasohjaajat pitävät 2-3 tuntia joka päivä, poislukien saapumis- ja lähtöpäivät. Tarkempi ohjelma selviää hotellilla. Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

* Jotkut Playitas Resortin vierailevan ohjaajan tunneista voivat olla lisämaksullisia, lisätietoa saat hotellilta. 

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille!

Päivämäärät:

3-10. helmikuuta, La Pared - powered by Playitas

Hintaan sisältyy:                    

  • Vierasohjaajien ohjaamat tunnit
  • Huippuluokan hotelli- ja treenipuitteet

Tietoa ohjaajasta ja hotellista


Josefin Sahlin Babar

Nimeni on Josefin ja yksi suurimmista intohimoni elämässäni on sekä harjoitella että myös ohjata joogaa, mindfulnessia ja meditaatiota. Olen koulutettu terveyskasvattaja ja jooga- ja mindfulness-ohjaaja. Tunnen oloni parhaimmaksi, kun minulla on mahdollisuus innostaa muita uskomaan itseensä, tuntemaan olonsa vapaaksi ja nauttimaan kaikesta kauniista elämästä.

Monet ihmiset kärsivät huolista, ahdistuksesta, masennuksesta, uupumuksesta ja stressiin liittyvistä sairauksista. Minulla on oma kokemukseni mielenterveysongelmista. Syy siihen, miksi opiskelin terveyskasvattajaksi, oli nimenomaan hankkia työkaluja ahdistukseni käsittelemiseen ja sen kautta auttaa myös muita. Vuonna 2018 järjestin ensimmäisen matkani ja olen myös osallistunut Apollon muille treeniviikoille. 

Tietoa hotellista

La Pared – powered by Playitas on hyvä valinta sinulle, kun etsit aktiivilomaa, ja haluat majoittua rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Painopisteenä on jooga, surffaus sekä ryhmäliikuntatunnit ja ulkoilu. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla sijainnilla, lähellä kaunista La Paredin hiekkarantaa, joka vetää puoleensa aloittelevia surffaajia ympäri maailman. 

Tutustu hotelliin