Surf & Yoga Retreat Surf Academyn kanssa - Santa Teresa, Costa Rica

Uutuus - Surf & Yoga Retreat Santa Teresassa yhteistyössä Surf Academyn kanssa! Griss on kaikkien yhteinen viehättävä majapaikka, ja se on kivenheiton päässä yhdeltä maailman kauneimmista rannoista, Playa Santa Teresasta. Yhdessä Surfakademinin kanssa kutsumme sinut ainutlaatuiseen elämykseen tropiikkiin. Reissu on täynnä surffausta, joogaa, meditaatiota, hengitysharjoitusta ja pitkiä ihania illallisia. Surf & yoga -retriitti on tarkoitettu sekä aloittelijoille että niille, jotka haluavat kehittää taitojaan. Surffausvalmennus tapahtuu pienryhmissä, kaksi-kolme osallistujaa per ohjaaja. Elämme havaijilaisen sanonnan mukaan jossa "Paras surffaaja on se, jolla on levein hymy".


Huonetyyppi

Jaettu kahden hengen huone

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Surffaus ei ole vain urheilua, se on pikemminkin elämäntapa. Surffaus- ja joogaretriitti Surfakademinin kanssa ei ole vain surffauskurssi, surffikoulu tai surffileiri, vaan se on upea kokemus - matka, jota et koskaan unohda. Jotta kaikki saisivat matkasta mahdollisimman paljon irti, porukkaa välillä jaetaan, jotta jokainen voi harjotella omalla tasollaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Surffaus ja jooga

Jokainen päivä on ainutlaatuinen Santa Teresassa, mutta tavallisesti nousemme jo aamulla ja näemme kuinka aurinko nousee horisontista Aamusurffauksen jälkeen nautimme Latinalaisen Amerikan maukkaan brunssin ja tämän jälkeen on hyvä aika lukea esimerkiksi kirjaa riippumatossa tai hengailla uima-altaalla tai rannalla.

Auringon laskiessa rauhoitumme ihanan joogatunnin merkeissä. Vaihtelevasti joogaa ja meditaatiota.

Yhteistyö paikallisten osaajien ja Surfakademyn kanssa

Teemme yhteistyötä paikallisten osaajien kanssa. Lorena, joka on ollut tärkeä osa valmennuksen kehittämistä Santa Teresassa viimeiset 20 vuotta, Nacho, joka työskentelee pääosin longboard-valmennuksen parissa, hänellä on myös 20 vuoden kokemus valmennuksesta kaikilla tasoilla ja James, joka valmentaa ensisijaisesti aloittelijoita. Yhdellä valmentajalla on enintään kolme surffaajaa yhtäaikaa, joten valmennus pysyy henkilökohtaisena.

Surf Academyn perustajat ja ruotsalaiset kokeneet surffausvalmentajat Peter Sahlberg ja Jens Holmer pitävät innostavia keskusteluja sekä antavat video- ja kuvapalautetta. Myös Surf Academyn joogaohjaaja Gabriella ja housti Tilde ovat matkalla mukana.

Valmennusta aloittelijasta kokeneeseen surffaajaan

Jotta näet jatkuvasti, miten kehität ja korjaat tekniikkaasi, kuvataan pari surffaussessiota joka viikko. Videoita katsotaan yhdessä yhteisessä videopalautteessa. Luvassa on myös teoriaa eri tilanteissa toimimisesta ja yleisestä vesiturvallisuudesta. Käymme läpi myös surffauksen teoriaa ja historiaa – kaikkea aaltojen muodostumisesta haastavampiin temppuihin.

Majoitu meren äärellä

Viidakkomaja Griss Lodge & Villas sijaitsee aivan Keski-Amerikan yhden parhaimman surffausrannan kupeessa - Playa Santa Teresan. Täällä asut viidakon ja rannan rajalla ja kuulet kuinka aallot lipuvat rantaan, samalla kun apinat kiipeilevät pihan palmuissa. Iso ihana uima-allas on hyvä paikka viettää vapaa-aikaa. Siellä on myös kuntosali.

Surf Academy

Vuodesta 2006 lähtien Surfakademin on ollut mukana upeilla surffaus- ja joogaretriiteillä ympäri maailmaa sekä ympäri vuoden: Biarritz, Costa Rica, Kalifornia ja Hemmavid. Idea Surf Academysta syntyi legendaarisella North Shorella Havaijilla 90-luvun puolivälissä, kun perustajat Jens Holmer ja Peter Sahlberg lähtivät Ruotsista asumaan surffauksen pariin. Surf Academy on lähes kahdenkymmenen vuoden ajan opettanut surfausta ja saanut yli 20 000 skandinaavista asikasta hallitsemaan aallot. Koko Surfakademyn ohjaajatiimi on kansainvälisesti sertifioituja hengenpelastus- ja surffaustehtäviin.

Sisältää:

  • Meno-paluulennot sis. kirjattu matkatavara
  • Ensimmäinen ja viimeinen yö Hotel Robeldalissa San Joséssa
  • Seitsemän yötä Griss Lodge & Villasissa Santa Teresassa
  • Yksi valmentajan ohjaama surffaustunti päivässä
  • Varusteet (surffilauta ja rashguard)
  • Surffilaudat maksutta käytettävissä ohjausten välissä
  • Yksi jooga- ja meditaatiotunti päivässä (joogamatto lainattavissa)

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiainen Hotel Robledalissa San Joséssa (ensimmäinen ja viimeinen aamu)
  • Brunssi Griss Lodge & Villasissa Santa Teresassa

Ruoka

Kokkimme nimi on Melva ja hän tarjoilee laajan paikallisia raaka-aineita sisältävän brunssin, joka sisältää aina trooppisia hedelmiä, erilaisia mehuja, banaanipannukakkuja ja Costa Rican kansallisruokaa Gaia Pintoa. Santa Teresassa on uskomattoman upea valikoima sekä paikallisia että fuusioravintoloita. Monet intohimoiset kokit eri puolilta maailmaa ovat asettuneet tänne. Koska meri tarjoaa tuoretta saalista joka päivä, sushi on ehdoton yksi suosikkiruoka.

Hyvä tietää

Kuljetus

Kuljetus San Josén lentokentän ja Robledal-hotellin välillä sisältyy hintaan.

Lisämaksulla

Surf Academyn tilauskuljetus noutaa asiakkaat lauantaina Hotel Robledalista klo 9.30 Santa Teresaan, kotimatkalla kuljetus lähtee Santa Teresasta klo 15.30 ja on takaisin hotellilla San Joséssa klo 22.30

Matka San Josén ja Santa Teresan välillä kestää noin 6-6,5 tuntia.