Wellness-viikko Teneriffalla

Atlantic Holiday

Aloita uusi vuosi ihanalla hyvinvointilomalla Teneriffan auringon alla! Wellness-viikon ohjelmaan sisältyy tanssia, joogaa, pilatesta ja barrea – lähde siis mukaan nauttimaan ihanasta tunnelmasta, hyvästä olosta ja Teneriffan saaren vehreistä maisemista!


Tietoa viikosta

Tämä matka sopii kaiken tasoisille liikkujille. Niinan ja Suvin ohjaamilla tanssi-, jooga-, pilates- ja barre-tunneilla on tarjolla vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää kuntotasolleen sopivan version. Halutessasi voit tehdä kevyemmän/helpomman vaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti haastaa itseäsi, jos siltä tuntuu. Tunnit ovat avoimen tason tunteja.

Wellness-viikko järjestetään Teneriffan Callao Salvajen pienessä rannikkokaupungissa sijaitsevassa hotelli Atlantic Holidayssa. Elegantti hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, ja pääsetkin treemaanaan vertaansa vailla olevissa maisemisa ihaillen Atlantin valtamerta ja vehreää La Gomeran saarta. Matkan hintaan sisältyy aamiainen, Niinan ja Suvin ohjaamat tunnit sekä kaikki muut hotelli Atlantic Holidayn maksuttomat palvelut. 

Tuntikuvaukset

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barressa yhdistyy baletti, jooga ja pilates. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Erityisesti pakarat, reidet, keskivartalo ja jalkaterän pienet lihakset pääsevät töihin barre-tunnilla. Tunnilla liikkeet tehdään menevän musiikin mukana, mikä tuo treeniin energiaa sekä auttaa jaksamaan myös ne viimeiset toistot.

Pilateksen ideana on lisätä kehon notkeutta, voimaa ja vahvistaa vartalon syviä lihaksia. Pilates keskittyy vatsan lihasten vahvistamiseen, tasapainon kehittämiseen ja ryhdin parantamiseen. Teemme harjoitukset rauhallisesti hengityksen rytmittämänä. Liikkeet tehdään pääosin lattialla (matolla) kehon omaa painoa hyödyntäen.

Tanssitunneilla tutustumme monipuolisesti latinalaistanssien rytmeihin lyhyiden ja helppojen askelsarjojen muodossa, iloisella ja rennolla otteella.

SlowFlow joogatunneilla edetään virtaavasti asennosta toiseen. Harjoitus vahvistaa ja avaa kehoa hengityksen sekä turvallisesti linjattujen asanoiden avulla. Dynaaminen, mutta lempeä harjoitus kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Yinjooga on rauhallinen, kehoa palauttava tunti, joka rauhoittaa myös parasympaattista hermostoa.

Hinta alk.:

1580€/hlö

Lentoajat:

31.12.2023: Finnair, Helsinki - Teneriffa, 8:20-12:50
7.1.2024: Finnair, Teneriffa - Helsinki, 13:50-22:10

Matkustusajankohta & matkakohde:
31.12.2023-7.1.2024, Teneriffa, Espanja

Tutustu hotelliin:
Atlantic Holiday

Varaa matka

Ota yhteyttä:
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Meno- ja paluulennot 
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus hotellissa Atlantic Holidayssa
  -jaettu kahden hengen huone, parveke merinäköalalla, 1580€/hlö
  -yhden hengen huone, parveke merinäköalalla, 1990€/hlö

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1990€/hlö)
   
 • Aamiainen
 • Treeniviikon ohjelma

 

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.


 

Tunnelmia edelliseltä hyvinvointimatkalta

Suvin ja Niinan edellinen hyvinvointiloma järjestettiin Kroatiassa keväällä 2023, alta löytyy kommentteja viikon osallistujilta:

''Palasimme juuri virkistyneinä upealta wellnesslomalta, jolta saimme paljon energiaa ja henkistä hyvinvointia millä jaksaa Suomen pitkän talven ylitse. Tämä wellnessmatka ylitti odotukset. Olette hurjan ammattitaitoisia, sydämellisiä ja kerrassaan valloittavia persoonia. Meistä pidettiin hyvää huolta koko matkan ajan. Ilmapiiri oli välitön kaikkien osallistujien kesken.''

''Matka oli ihana ja jätti paljon lämpöisiä muistoja. Olitte nähneet paljon vaivaa meidän takiamme. Kiitos siitä. Suuri merkitys matkan onnistumiseen oli kaikilla osallistujilla, joihin tuli matkan aikana myös tutustuttua. Tunnelma oli avoin, lämmin ja rento. Meillä oli hauskaa yhdessä''

''Kiitos upeasta reissusta! Treenit toivat hyvää rytmiä päiviin ja olivat monipuolisia''


Tutustu ohjaajiin

Wellness-viikon ohjaajina toimivat Niina Harju ja Suvi Koponen.

Niina Harju

Olen Niina Harju, liikunnan- ja tanssinopettaja, yrittäjä ja kahden jääkiekkoilevan pojan äiti Helsingistä.

Liikunnanohjaajaksi opiskelun jälkeen olen toiminut yli toistakymmentä vuotta ryhmäliikuntaohjaajana yksityisillä liikuntasaleilla, seuroissa ja yrityksissä, mm.Liikuntakeskus Elixiassa, jossa olen toiminut myös tuotteiden kouluttajana. Olen Suomen Tanssiurheiluliiton Bailatino-ohjaaja, SVOL-kouluttaja ja tuotekehittäjä. Opetan tanssia ja pidän liikuntatunteja lapsille, nuorille, työikäisille ja senioreille; seuroissa, yksityisillä liikuntasaleilla ja yrityksissä. Työkenttänä tutuksi ovat tulleet myös päiväkodit, liikunta -iltapäiväkerhot, koulut ja jäähallit. 

Viime vuosina olen kouluttautunut Pilates- ja Barre-ohjaajaksi ja keskittynyt erilaisten kehonhuoltotuntien ja kurssien ohjaamiseen. Lähinnä sydäntä on lasten ja nuorten tanssitunnit sekä erilaiset lattaritanssit. Lopetettuani kilpatanssiuran, olen tanssinut työkseni tanssijana erilaisissa produktioissa ja kokoonpanoissa. Suvin kanssa ollaan tutustuttu jo pikkutyttönä yhteisen kilpatanssiseuran harjoituksissa. Opetustöiden ja tanssimisen lisäksi teen myös koreografioita erilaisiin yritysten tapahtumiin ja pidän työikäiset liikkeellä työhyvinvointiliikunnan parissa. 

Yksi unelmista onkin ollut tämä, että saan järjestää yhdessä toisen ammattilaisen kanssa hyvinvointimatkoja asiakkaille ja tarjota heille ikimuistoisia liikuntahetkiä upeassa ympäristössä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! 

Suvi Koponen

YTT550-joogaopettaja/joogaterapeutti, tanssinopettaja, Barre-ohjaaja, liikunnanohjaaja (LAT), yrittäjä

Olen Helsingistä kotoisin oleva tanssija, tanssinopettaja, liikunnanohjaaja ja joogaopettaja. Tanssi kuuluu vahvasti elämääni ja tanssitaustani tulee kilpatanssista. Kyseinen laji vei minut mukanaan jo pikkutyttönä. Suomen maajoukkueessa kilpailukokemusta vuosien varrella tuli niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Aktiivisen kilpauran jälkeen olen työskennellyt erilaisissa tanssiproduktioissa. Toimin täysipäiväisenä yrittäjänä ja pyöritän Suvitanssi & Yoga studiota Lauttasaaressa. Tanssi- ja joogatuntien lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Pyrin kehittämään ammattitaitoani aktiivisesti erilaisilla koulutuksilla. Joogaopettajaopinnot olen suorittanut Villa Mandalassa. RYT200-koulutuksen jälkeen halusin vielä syventää ymmärrystäni joogasta ja kehittää omaa osaamistani, jotta voisin auttaa asiakkaitani entistä paremmin. Niinpä luonnollinen jatkumo oli Mandalan Joogaopettajien 350h jatkokoulutus, josta valmistuin Joogaterapeutiksi. Ohjaustyylini on hyvin asiakaslähtöinen. Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!


Tutustu hotelliin

Atlantic Holiday, Teneriffa

Atlantic Holiday

Elegantti hotelli Atlantic Holiday sijaitsee Teneriffan eteläpuolella aivan meren äärellä. Hotellilla on upea aurinko/kattoterassi, josta on kauniit näkymät Atlantin valtamerelle sekä La Gomeran saarella. Hotellissa majoitut valoisissa huoneistoissa, ja alueen ravintolat, baarit ja ranta on kävelymatkan päässä.

Tutustu hotelliin »