HCRD treeniviikko

Playitaksessa

Tervetuloa Helsinki City Running Day -treeniviikolle, joka järjestetään joulukuussa Fuerteventuran Playitas Resortissa! Juoksuun keskittyvällä viikolla pääset hiomaan treenisi huippukuntoon Harri Hännisen opastamana ja samalla pääset nauttimaan Playitas Resortin monipuolisista liikuntamahdollisuuksista ja auringonpaisteesta. Paikkoja rajoitetusti, toimi pian!

Tietoa viikosta

HCRD-treeniviikko sisältää monipuolista ohjelmaa, joka keskittyy juoksuharjoitteluun. Leirin ohjelman tarkoituksena on auttaa juoksijoita kehittämään kuntoaan, sekä tarjota heille uutta tietoa ja kokemuksia omaan harjoitteluun. Leirillä on mahdollisuus verkostoitua myös muiden juoksijoiden kanssa.

 

Harjoitusleirin päivät koostuvat yleensä aamu- ja iltapäiväharjoituksista sekä valmentajan luennoista harjoitteluun liittyvistä keskeisistä aiheista. Leirin ohjelmaan sisältyy myös leirikisa, jossa juoksijat pääsevät haastamaan itseään ja testaamaan omaa kuntoaan. Osallistujat saavat yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä myös juoksutekniikastaan.

Viikkoon sisältyy myös runsaasti aikaa omatoimiseen harjoitteluun, ja kaikki Playitas Resortin loputtomat liikuntamahdollisuudet ja palvelut ovat käytettävissäsi. Huolla kehoasi juoksutreenin jälkeen mukavassa joogassa, treenaa Kanariansaarten suurimmalla kuntosalilla tai vain rentoudu altaan reunalla lempikirjasi äärellä. Treeniviikon hintaan sisältyy täysihoito ja Playitas Resort onkin tunnettu hyvästä ja terveellisestä ruoastaan.

Kenelle treeniviikko sopii?

HCRD-treenileiri on tarkoitettu harrastejuoksijoille, jotka haluavat kehittää omaa kuntoaan. Useimmilla on jokin tavoite omassa treenaamisessa. Treenileiri edellyttää juoksijalta peruskuntoa, harjoittelutaustaa ja pystyt juoksemaan yhtäjaksoisesti 5-10 km.

Hinta: 1475€/hlö

Lentoajat:

4.12.2023: Finnair Helsinki - Fuerteventura, klo 08.30-12.45
11.12.2023: Finnair Fuerteventura - Helsinki, klo 13:45-21.50

Matkustusajankohta & matkakohde:
4.-11.12.2023, Fuerteventura

Playitas Resort

Varaa treeniloma

Ota yhteyttä: 
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot 
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus hotelli Playitas Resortissa (jaettu kahden hengen huone. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 230€)
  • Täysihoito
  • Treeniviikon ohjelma
 

Kanssamatkustajan hinta, joka ei osallistu valmennukseen, on 1200 €.
Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.


Tutustu valmentajaan

Treeniviikon valmentajana toimii Helsinki City Running Day:n juoksutapahtumajohtaja Harri Hänninen

Harri Hänninen

Treenileirin valmentaja Harri Hänninen on suomalainen entinen huippujuoksija ja nykyinen juoksuvalmentaja sekä Helsinki City Running Day:n juoksutapahtumajohtaja. Hän oli mm. moninkertainen Suomen mestari eri matkoilla ja edusti Suomea useissa EM- , MM-kisoissa ja Olympialaisissa, sijoittuen mm. Bacelonan Olympiamaratonilla yhdenneksitoista. Hän on valmentanut yli 3 000 juoksun harrastajaa tähän mennessä.

 


Tietoa hotellista

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »