Surf & Yoga Retreat Surf Academyn kanssa – Saint Jean de Luz, Ranska

Uutuus! Surf & Yoga Retreat Château Basquessa yhteistyössä Surf Academyn kanssa. Retriitti on tarkoitettu niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin surffannut, joogannut tai meditoinut sekä niille, jotka haluavat kehittää surffaustaitojaan ja syventää joogaansa. Noudatamme leikkimielistä havaijilaista sanontaa: "Paras surffaaja on se, jolla on suurin hymy."


Huonetyyppi

Jaettu kahden hengen huone

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa Château Basqueen ja Surf Academyn surffaajien ja joogien yhteisöön ympäri maailmaa. Asumme kaikki yhdessä upeassa Château Basquessa, missä Pyreneet kohtaavat Atlantin Baskimaan, aivan Biarritzin eteläpuolella. Yhdessä Surf Academyn kanssa kutsumme sinut ainutlaatuiseen elämykseen surffauksen, joogan, meditaation, hengitysharjoitusten, patikoinnin, retkien ja pitkien illallisten parissa.

Surffausakatemia ei ole luokkahuone, jossa mennään esiintymispaineissa luokan eteen, vaan koulun piha, jossa kaikki voivat osallistua ja leikkiä. Surffaus on maailma, johon kaikki ovat tervetulleita. Surffauksen tarkoitus ei ole olla paras vedessä. Surffaus ei ole kilpailua. Surffaus on tunne ja intohimomme. Se on peli, johon jokainen voi liittyä. Aalloilla pelaaminen ratkaisee, ei suorituskyky.

Surffaus- ja joogaretriitti alkaa kohtaamisella linnan puutarhassa, koko ryhmän saavuttua.

Surffauksesta ja joogasta

Surf & Yoga -retriitillä on viisi päivää surffaustunteja. Surffaamme läheisillä Hendayen ja Bidartin rannoilla vallitsevien olosuhteiden mukaan. Yleensä aallot ovat parhaita aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, joten surffaaminen ajoittuu näihin hetkiin. Pakkaamme laudat surffausbusseihin ja lähdemme retkelle Baskimaan.

Surf Academyn talojoogi Gabriella Johanesson tarjoaa päivittäin surffaajille luotuja signature-tuntejaan, jossa rentoudutaan, venytellään ja rauhoitutaan. Miellyttävä yhdistelmä Vinyasa Flow & Yoga Nidraa.

Keskellä viikkoa vietetään lepopäivä surffauksesta ja lähdetään läheisille Pyreneille patikoiden.

Yhteistyö Baskimaan tunnettujen surffausvalmentajien ja Surf Academyn

Teemme yhteistyötä kolmen paikallisen legendan, Nathan Currenin, Justin Delannen ja Sylvain Frein kanssa. He ovat todella lahjakkaita surffaajia, joilla on vankka kokemus surffauksen valmentamisesta.

Nathanin perhe on osa surffauksen historiaan. Hänen isoisänsä Pat Curren oli yksi lajin edelläkävijöistä Havaijilla 50- ja 60-luvuilla, ja hänen isänsä Tom on surffauksen ensimmäinen maailmanmestari 80-luvulla sekä tyyli-ikoni. Nathan itse on erinomainen surffaaja ja valmentaja. Justin, Nathanin serkku, on ranskalainen nuorten mestari. Sylvain viettää aikansa Nazarressa valmentaen ison aallon surffaajia, kun hän ei ole valmentaja Surf Academyssa.

Surf Academyn perustajat ja Ruotsin kokeneimmat surffausvalmentajat Peter Sahlberg ja Jens Holmer vastaavat järjestelyistä aina meet & greet -tapahtumasta päätösseremoniaan. Myös Surf Academyn joogaohjaaja Gabriella Johannesson ja kokki Tilde Lennaard ovat mukana matkalla.

Valmennusta aloittelijasta kokeneeseen surffaajaan

Jotta näet jatkuvasti, miten kehität ja korjaat tekniikkaasi, kuvataan pari surffaussessiota joka viikko. Videoita katsotaan yhdessä yhteisessä videopalautteessa. Peter & Jens pitävät innostavia keskusteluja, purkavat videopalautteita ja jakavat, surffausfilosofiaansa sekä surffausseikkailujaan. Käymme myös läpi teoriaa surffauksesta ja sen historiasta – kaikkea aaltojen muodostumisesta tyylikkäisiin temppuihin.

Majoitu linnassa

1600-luvulla rakennettu Château Basque ulottuu Saint Jean de Luzin yläpuolella olevien kukkuloiden yli, ja sieltä on panoraamanäkymät Biskajanlahdelle ja La Rhune -vuorelle. Se määrittelee ja ilmaisee tunteen, että kirjaudumme sisään uloskirjautumista varten ja laskeudumme sitten todella unenomaiseen paikkaan. Tuntien välillä linnan uima-allas toimii hyvänä kokoontumispaikkana.

Surf Academy

Vuodesta 2006 lähtien Surfakademy on järjestänyt upeita surffaus- ja joogaretriittejä ympäri maailmaa ympäri vuoden: Biarritz, Costa Rica, Kalifornia ja Hemmavid. Idea Surf Academysta syntyi legendaarisella North Shorella Havaijilla 90-luvun puolivälissä, kun perustajat Jens Holmer ja Peter Sahlberg lähtivät Ruotsista asumaan surffauksen pariin. Surf Academy on lähes kahdenkymmenen vuoden ajan opettanut surfausta ja saanut yli 20 000 skandinaavista asikasta hallitsemaan aallot. Koko Surfakademyn ohjaajatiimi on kansainvälisesti sertifioituja hengenpelastus- ja surffaustehtäviin.

Surffaus- ja joogaretriittiin sisältyy:

 • Meno-paluulennot sis. kirjattu matkatavara
 • Majoitus kahden hengen huoneessa Chateau Basquessa (seitsemän yötä)
 • Brunssi joka päivä
 • 5 x surffaustunti
 • 3 x surffausteoriatuntia
 • Video- ja valokuvapalaute
 • Kaikki kuljetukset surffibussissa
 • Varusteet (surffilauta ja märkäpuku)
 • Vaellus Pyreneillä
 • 6 x jooga- ja mediaatiotunti (joogamatto maksutta)

Ateriat

Sisältää:

 • Brunssi

Brunssi tarjoillaan klo 10.30

Lisämaksulla:

 • Ateriapaketti, jossa on neljä illallista

Ruoka

Keittiön keskiössä on baskimaisemat ja sen viljelykasvit. Syömme kasvispohjaista ja rakkaudella valmistettua ruokaa. Brunssi, jonka valmistaa keittiömestari Tilde, tarjoillaan linnapuistossa ja sen jälkeen on yleensä mukava hengailla uima-altaan äärellä. Ryhmä valmistaa illalliset yhdessä kokki Tilden ohjauksessa.

Hyvä tietää

Kuljetus Kuljetuksia voi ostaa. Surf Academyn surffibussit nousevat Biarritzin lentokentältä klo 15.00 perjantaina ja lähtee lentokentältä klo 10 seuraavana perjantaina.