Saint Jean de Luz

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Saint Jean de Luz on viehättävä rannikkokaupunki Ranskan Baskimaassa. Täällä nautit auringosta, uimisesta, surffauksesta, ihanista rantakävelyistä sekä rentouttavista lomapäivistä viihtyisillä ulkoterasseilla.Lisätiedot Saint Jean de Luz

Valuutta

Euro (EUR).

Kuljetukset matkakohteessa

Kun matkustat Saint Jean de Luziin, lennät Biarritzin lentokentälle. Kuljetus Biarritzin lentokentältä Saint Jean de Luziin kestää noin 30 minuuttia.

Rannat

Suosittuja ja hyvä surffirantoja löytyy useista eri paikoista.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 12°c
helmi 13°c
maalis 15°c
huhti 16°c
touko 19°c
kesä 22°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 23°c
loka 20°c
marras 15°c
joulu 13°c

Kaikki matkakohteet Ranska

Nizza

Nizza on pieni suurkaupunki, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla Ranskan Rivieran keskellä. Kaunis ja dramaattinen luonto, pieniä keskiaikaisia kyliä, hurmaavia uimarantoja ja jetset-elämän kuhinaa – kaiken löydät Nizzasta. Nizza on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Pariisi

Maailman romanttisimmaksi kaupungiksi kuvailtu Pariisi on upea kaupunkilomakohde. Vain muutaman tunnin lentomatkan päässä odottaa kaupunki täynnä rikasta historiaa, kulttuuria, ostosmahdollisuuksia ja huippuluokan ravintoloita. Apollomatkojen kautta voit matkustaa viikonloppureissulle Pariisiin, ja valita itse hotellin ja lennot. Koe Pariisi ystävien, perheen tai rakkaimpasi kanssa!