MyPowerFix -treeniviikko

Playitas Resort

Tykkäätkö treenata ja oppia uutta? Kiinnostaako lajinomainen tekniikka-, taito ja kuntoharjoittelu? Ota tauko talven pimeydestä ja lähde energiselle treenilomalle Fuerteventuran aurinkoon Miran ja Astan kanssa!


Tietoa viikosta

Toiseen kertaan järjestettävä MyPowerFix -treeniviikko järjestetään marraskuussa 2024 Playitas Resortissa, joka on yksi Euroopan suurimmista sporttiresorteista. Viikko sopii sekä aloitteleville että tavoitteellisille treenaajille. Astan ja Miran perustama yritys MyPowerFix on toiminnaliseen urheiluun erikoistunut fysioterapiayritys, jonka vastaanottoja löydät monelta eri CrossFit- salilta. Vastaanottojen lisäksi yritys tarjoaa koulutuksia, seminaareja ja verkkokursseja. Molemmilta löytyy myös usean vuoden kokemus valmentamisesta ja kilpailemisesta lajin parissa.

Treeniviikon treenien painotus on toiminnallisessa harjoittelussa CrossFit-lajille tutulla tyylillä, ja samalla pääset oppimaan oman kehosi toiminnasta ja suorituskyvyn parantamisesta. Teemme viikon aikana painonnostoa, voimistelua, uintia, juoksua ja lajinomaisia kuntoharjoituksia tukiharjoitteita unohtamatta. Leirillä tuomme esiin vahvaa kokemusta ja osaamista lajiharjoittelusta sekä kehon monipuolisesta kehittämisestä. Tuomme yrityksemme ideologiaa mukaan treeneihin, joiden kautta opit oman kehosi toiminnasta ja ymmärrät tukiharjoittelun merkityksen. Lähdetään viettämään hauska ja monipuolinen viikko treenaten lämmössä!
Viikon treeniohjelman lisäksi käytössäsi ovat myös Playitas Resortin loputtomat liikuntamahdollisuudet ja palvelut. Treenien lomassa voit rentoutua hotellin altailla, käydä virkistävällä pulahduksella meressä tai tutustua lähiympäristöön kävellen tai pyörällä. Treeniviikon hintaan sisältyy täysihoito, ja Playitas Resort onkin tunnettu terveellisestä ja hyvästä ruoastaan, joka on suunniteltu nimenomaan treenaamisen tueksi huomioiden erilaiset kaikki erikoisruokavaliot. 

Varaa paikkasi ja varmista hyvää oloa loppuvuodelle – ja toimi pian, sillä edellinen treeniviikko myyntiin loppuun jo hyvissä ajoin!   
 

Hinta alk. 1590 €/hlö

Matkustusajankohta & matkakohde:
11.-18.11.2024, Fuerteventura, Espanja

Lentoajat:

11.11.2024: Finnair, Helsinki - Fuerteventura, 8:00-12:15
18.11.2024: Finnair, Fuerteventura - Helsinki, 13:15-21:20

Tutustu hotelliin:
Playitas Resort

Varaa matka

Ota yhteyttä:
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Meno- ja paluulennot 
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus hotellissa Playitas Resortissa:
  -kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala, 1590€/hlö 
  -yksiö, parveke, vahvistamaton näköala, 1940 €/hlö

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1940€/hlö)
   
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)
  HUOM! Jos haluat täysihoidon sijaan puolihoidon (sis. aamiais- ja illallispöytä), laskee matkan hinta -100€
 • Treeniviikon ohjelma

 

Lisämaksusta:

 • Merinäköala + 85€/hlö

Kanssamatkustajan hinta, joka ei osallistu valmennukseen, on 1350 €/hlö.

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.

Viikko-ohjelma

Viikko-ohjelma on alustava esimerkki edellisen vuoden leiriltä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Esimerkkiohjelma (vuodelta 2023)


 

Fiiliksiä edelliseltä treenileiriltä

Ensimmäinen MyPowerFix -treeniviikko järjestettiin lokakuussa 2023 Playitas Resortissa!

"Täydellinen! Täyttä voimaa suoraan kohteeseen!"

"Loistava!"

"Huikea!"

"Huippu kiva!"

"Mielenvikaisen huippu!"


Tutustu valmentajiin

Treeniviikon valmentajina toimivat Mira Turunen ja Asta Vilenius

MyPoweFix Mira ja Asta

MyPowerFix on toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut fysioterapiayritys. Meidän toimipisteitä löydät usean CrossFit salin yhteydestä. Fysioterapiavastaanoton lisäksi meidän palveluista löydät verkkokurssit, seminaarit ja koulutukset. Olemme järjestäneet myös leirejä Suomessa, jotka ovat olleet todella suosittuja!

Leirin valmentajat Mira Turunen ja Asta Vilenius. Sen lisäksi, että olemme molemmat fysioterapeutteja, valmennamme myös CrossFit- tunteja.

Molemmilta löytyy lajitaustaa jo usean vuoden ajalta ja tykkäämme myös käydä kilpailemassa. Molemmat meistä on kouluttautunut monipuolisesti liikunnan ja fysioterapian parissa ja intohimomme onkin ihmisten kehittäminen, uusien taitojen opettaminen ja oppiminen sekä kovaa treenaaminen huumoria unohtamatta!


Tutustu hotelliin

Playitas Resort, Fuerteventura

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »