CrossFit Woima x Apollo Sports

CrossFit -viikko Fuerteventuralla

CrossFit Woiman treeniviikko tulee taas! Maaliskuussa 2024 on luvassa huippuluokan CrossFit-viikko Fuerteventuran Playitas Resortissa - yhdessä Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sopii kaikilla tavallisista arkiliikkujista ammattilaisiin. Playitas Resort tarjoaa huippuluokan puitteet ja loputtomasti aktiviteetteja kauniin luonnon ja Atlantin valtameren äärellä. 


Tietoa viikosta

CrossFit Woiman treeniviikko sopii kaikille vasta-aloittelevista CrossFit-harrastajista pitkään treenanneille ja kisaajille. Viikko on suunniteltu progressiiviseksi CrossFit WOD (workout of the day) edellä, joita viikkoon mahtuu yhteensä 6kpl. viikon aikana on yhteisiä aamulenkkejä ja erilaisia lajikokeiluja uintiwodista kehonhuoltoon, joiden tarkoituksena on olla kevyitä harjoitteita ja kehittää peruskuntoa ja auttaa palautumaan viikon CrossFit -treeneistä.

Treeniviikolla pääset myös rentoutumaan ja lomailemaan Espanjan auringon alla, ja kaikki Playitas Resortin loputtomat liikuntamahdollisuudet ovat vapaasti käytettävissäsi. Harjoitusten välissä on runsaasti vapaa-aikaa, ja keskellä viikkoa on yksi lepopäivä, jolloin mahdollista lähteä yhdessä muiden CF-matkalaisten kesken pyöräreissulle tutustumaan saareen ja lähikyliin, tai jäädä hotellille nauttimaan sen altaista, rannasta ja monipuolisista palveluista. Loman hintaan sisältyy puolihoito, ja Playitas Resortin ruoka onkin suunniteltu sopivan nimenomaan treenaamisen tueksi. 

Ilmoittaudu mukaan Suomen parhaalle CrossFit- matkalle - ja toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


 

Hinta: 

1 565 €/hlö kahden hengen huone
1 755 €/hlö yhden hengen huone

Matkustusajankohta & matkakohde:
4.-11.3.2024, Playitas, Fuerteventura

Lentoajat:
4.3.2024 Finnair Helsinki-Fuerteventura 8:30-12:45

11.3.2024 Finnair Fuerteventura-Helsinki 13:45-21.50

Hotelli: Playitas Resort

Varaa matka

Kysyttävää? Ota yhteyttä: 
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot
 • Matkatavarat lennolla
 • Majoitus hotellissa Playitas Resortissa:
  -kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala, 1565€/hlö
  -yhden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala, 1775€/hlö

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1775€/hlö)
   
 • Puolihoito (aamiainen ja illallinen, juomat eivät sisälly hintaan pl. aamiainen)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Viikon treenit
 

Lisämaksusta:

Täysihoito +100€/hlö
Merinäköala 100€/hlö

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.

Hinta kanssamatkustajalle, joka ei osallistu CrossFit ohjelmaan, on 1360 €/hlö.

Tunnelmia edelliseltä leiriltä

Ensimmäinen CrossFit Woiman treeniviikko Fuerteventuralla järjestettiin maaliskuussa 2023, ja viikko osoittautui oikeaksi menestykseksi! 

Kommentteja edellisen treeniviikon osallistujilta:

Viikon ohjelma oli hyvin rakennettu. Riittävän paljon treeniä, mutta myös riittävästi vapaa-aikaa. Paikka oli mieletön, paljon parempi kuin odotukset olivat.

Aivan huippureissu! Treenien määrä ja laatu sopiva ja niissäkin mahdollisuus tehdä oman fiiliksen mukaan.

Treeniloma oli ihan huikean onnistunut! Puitteet oli hienot kyseisen loman järjestämiseen. Porukka oli aivan loistava ja viikon aikana yhteishenki kasvoi upeisiin mittasuhteisiin.

Tietoa ohjaajista


 

CrossFit Woima

CrossFit Woima

CrossFit Woima on vuonna 2019 perustettu lisensioitu CrossFit -sali Keravalla, joka tarjoaa laadukasta ja tehokasta harjoittelua. Salin ammattitasoisen valmennustiimin tavoitteena on saada kaikille kuntotasosta riippumatta kehittävä, monipuolinen ja turvallinen harrastus. CrossFit Woiman harjoituksissa on aina paikalla ammattitaitoinen valmentaja, jolloin treenistä tulee tehokasta ja turvallista, ja Woiman kannustava ilmapiiri ja yhteisö luo jatkuvuuden harjoittelulle.

Tietoa hotellista


 

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »