CrossFit Woima x Apollo Sports

CrossFit -viikko Fuerteventuralla

CrossFit Woiman treeniviikko tulee taas! Jo kolmatta kertaa järjestettävä treeniviikko tekee paluun maaliskuussa 2025, ja viikko järjestetään tuttuun tapaan Fuerteventuran Playitas Resortissa, joka on yksi Euroopan suurimmista sporttihotelleista. Treeniviikko sopii kaikille CrossFitistä kiinnostuneille, sekä aloittelijoille että jo kokeneemmillekin treenaajille. Playitas Resort tarjoaa huippuluokan puitteet ja loputtomasti aktiviteetteja kauniin luonnon ja Atlantin valtameren äärellä. 


Tietoa viikosta

CrossFit Woiman treeniviikko sopii kaikille vasta-aloittelevista CrossFit-harrastajista pitkään treenanneille ja kisaajille. Viikko on suunniteltu progressiiviseksi CrossFit WOD (workout of the day) edellä, joita viikkoon mahtuu yhteensä 6kpl. Viikon aikana on yhteisiä aamulenkkejä ja erilaisia lajikokeiluja uintiwodista kehonhuoltoon, joiden tarkoituksena on olla kevyitä harjoitteita ja kehittää peruskuntoa ja auttaa palautumaan viikon CrossFit -treeneistä.

Treeniviikolla pääset myös rentoutumaan ja lomailemaan Espanjan auringon alla, ja kaikki Playitas Resortin loputtomat liikuntamahdollisuudet ovat vapaasti käytettävissäsi. Harjoitusten välissä on runsaasti vapaa-aikaa, ja keskellä viikkoa on yksi lepopäivä, jolloin mahdollista lähteä yhdessä muiden CF-matkalaisten kesken pyöräreissulle tutustumaan saareen ja lähikyliin, tai jäädä hotellille nauttimaan sen altaista, rannasta ja monipuolisista palveluista. Loman hintaan sisältyy täysihoito, ja Playitas Resortin ruoka onkin suunniteltu sopivan nimenomaan treenaamisen tueksi. 

Ilmoittaudu mukaan Suomen parhaalle CrossFit- matkalle - ja toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti ja viikko on aiempina vuosina myyty loppuun nopeasti!


 

Hinta: 

1 675 €/hlö kahden hengen huone
1 975 €/hlö yhden hengen huone

Matkustusajankohta & matkakohde:
10.-17.3.2025 Playitas Resort, Fuerteventura

Lentoajat:

10.3.2025, Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 11.30-15.45

17.3.2025, Finnair, Fuerteventura-Helsnki, 16.30-00.30

Hotelli: Playitas Resort

Varaa paikkasi

Kysyttävää? Ota yhteyttä: 
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot
 • Matkatavarat lennolla
 • Majoitus hotellissa Playitas Resortissa:
  -kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala, 1675€/hlö 
  -yhden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala, 1975€/hlö 

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1975€/hlö)
   
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet, juomat eivät sisälly hintaan pl. aamiainen)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Viikon treenit
 

Lisämaksusta:

 • Merinäköala +140e/huone
 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet) -90e/hlö (vähennetään matkan kokonaishinnasta, jos haluat vaihtaa täysihoidon puolihoitoon)

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.

Hinta kanssamatkustajalle, joka ei osallistu CrossFit ohjelmaan, on 1365 €/hlö. Pyydä tarjous perheille [email protected]

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.


 

Tunnelmia edellisiltä leireiltä

CrossFit Woiman treeniviikko Fuerteventuralla on järjestetty jo kahteen kertaan maaliskuussa 2023 ja 2024!

Viikon ohjelma oli hyvin rakennettu. Riittävän paljon treeniä, mutta myös riittävästi vapaa-aikaa. Paikka oli mieletön, paljon parempi kuin odotukset olivat.

Aivan huippureissu! Treenien määrä ja laatu sopiva ja niissäkin mahdollisuus tehdä oman fiiliksen mukaan.

Treeniloma oli ihan huikean onnistunut! Puitteet oli hienot kyseisen loman järjestämiseen. Porukka oli aivan loistava ja viikon aikana yhteishenki kasvoi upeisiin mittasuhteisiin.

Erittäin hieno ja onnistunut treeniviikko! Valmentajat ammattilaisia ja huippu tyyppejä!

Treenit oli todella monipuoliset, valmennus huipputasoa ja reissusta jäi kaikkiaan erittäin hyvät fiilikset. Kiitos!

Tietoa ohjaajista


 

CrossFit Woima

CrossFit Woima

Treeniviikon valmentajina toimivat CrossFit Woiman Janne Lehtonen, Valtteri Pietiläinen ja Jussi Savikko. CrossFit Woima on vuonna 2019 perustettu lisensioitu CrossFit -sali Keravalla, joka tarjoaa laadukasta ja tehokasta harjoittelua. Salin ammattitasoisen valmennustiimin tavoitteena on saada kaikille kuntotasosta riippumatta kehittävä, monipuolinen ja turvallinen harrastus. CrossFit Woiman harjoituksissa on aina paikalla ammattitaitoinen valmentaja, jolloin treenistä tulee tehokasta ja turvallista, ja Woiman kannustava ilmapiiri ja yhteisö luo jatkuvuuden harjoittelulle.

Tietoa hotellista


 

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »