Uintiviikko Jani Sievisen kanssa

Lyttos Beach, Kreeta

Lähde viikoksi opettelemaan uinnin tekniikkaa tai hiomaan taitojasi maailmanmestari Jani Sievisen johdolla Lyttos Beachiin Kreetalle. Uintiviikolta voit valita itsellesi sopivan treeniryhmän aloittelijoiden ja edistyneiden väliltä ja saat taatusti maailmaluokan opastusta aiemmasta taustastasi riippumatta. Uintiopetuksen lisäksi voit treenata hyvinvarustellulla kuntosalilla, pelata tennistä tai rentoutua hintaan sisältyvän All Inclusiven parissa!


Valitse sopiva uintiryhmä


Aloittelijat

Kurssilla pääset opettelemaan eri uintilajien perustekniikoita sekä tutustumaan näiden tekniikoiden oikeaan hengitystapaan.

Kenelle: kaikille uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, jotka pystyvät ennestään uimaan 25 metriä yhtäjaksoisesti sekä laittamaan pään veden pinnan alle.


Edistyneet

Edistyneiden ryhmässä hiotaan tekniikoita, kasvatetaan uintikuntoa, harjoittellaan taloudellista uintia ja lisätään vauhtia uintiin. Ryhmä soveltuu hyvin esimerkiksi triathlonisteille sekä kuntouimareille.

Kenelle: Peruskäsitys kaikista uintityyleistä sekä vähintään 100 m uinti yhtäjaksoisesti.


 

Hinta alkaen: 1558 €/hlö*

Matkustusajankohta & matkakohde:
4.-11.9.2022, Kreeta, Kreikka

Hotelli: Lyttos Beach

Ota yhteyttä: 
Sähköposti: [email protected]

Lähetä varauspyyntö

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot
  • Matkatavarat lennolla
  • Majoitus hotellissa Lyttos Beach (kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala)
  • All Inclusive
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Uintiopetus
 

 

* Vajaakäyttölisä +675 €
*Merinäköala +225 €/hlö

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.

Uintiviikon ohjelma

Tarkempi uintiviikon ohjelma julkaistaan pian.

Jani Sievinen

Uintivalmentaja Jani Sievinen

Uintiviikon valmentajana toimii viisinkertainen maailmanmestari sekä lasten ja aikuisten uintivalmentaja Jani Sievinen. Menestyksekkään, 16-vuotisen ammattilaisuimarin uransa jälkeen Jani on toiminut pidettynä uintivalmentajana useiden vuosien ajan ja omaa pitkän kokemuksen eri tasoisten uimarien valmennuksesta.

Lyttos Beach

Lyttos Beach sijaitsee erinomaisella paikalla, pitkällä hiekkarannalla Koillis-Kreetalla. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täällä on myös hyvinvarusteltu kuntosali, jalkapallo- ja koripallokenttiä, tennistä ja maastopyöriä. Treenin jälkeen voit rentoutua ihanalla spa-osastolla. Hintaan sisältyy All Inclusive.

Tutustu hotelliin »