Uintiviikko Jani Sievisen kanssa

Playitas Resort, Fuerteventura

Lähde mukaan suositulle uintiviikollemme opettelemaan uinnin tekniikkaa tai hiomaan taitojasi maailmanmestari Jani Sievisen johdolla Playitas Resortille Fuerteventuralle. Uintiviikolta voit valita itsellesi sopivan treeniryhmän aloittelijoiden ja edistyneiden väliltä ja saat taatusti maailmaluokan opastusta aiemmasta taustastasi riippumatta. Uintiopetuksen lisäksi voit treenata hyvinvarustellulla kuntosalilla, pelata tennistä tai rentoutua upeissa puittessa. Varaa oma paikkasi nyt – aiemmat uintiviikot ovat olleet loppuunmyytyjä!


Valitse sopiva uintiryhmä


Aloittelijat

Kurssilla pääset opettelemaan eri uintilajien perustekniikoita sekä tutustumaan näiden tekniikoiden oikeaan hengitystapaan.

Kenelle: kaikille uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, jotka pystyvät ennestään uimaan 25 metriä yhtäjaksoisesti sekä laittamaan pään veden pinnan alle.


Edistyneet

Edistyneiden ryhmässä hiotaan tekniikoita, kasvatetaan uintikuntoa, harjoittellaan taloudellista uintia ja lisätään vauhtia uintiin. Ryhmä soveltuu hyvin esimerkiksi triathlonisteille sekä kuntouimareille.

Kenelle: Peruskäsitys kaikista uintityyleistä sekä vähintään 100 m uinti yhtäjaksoisesti.


 

Hinta alkaen: 1195 €/hlö

Matkustusajankohta & matkakohde:
6.-13.3.2023, Playitas, Fuerteventura

Hotelli: Playitas Resort

Ota yhteyttä: 
Sähköposti: [email protected]

Lähetä varauspyyntö

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot
  • Matkatavarat lennolla
  • Majoitus hotellissa Playitas Resortissa (kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala)
  • Aamiainen (muut ateriat hinnaston mukaan)
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Uintiopetus
 

Lisämaksusta:
Puolihoito +112€
Täysihoito +216€

Vajaakäyttölisä +215€
Merinäköala +94€

3h intensiivinen lisävalmennus 25€/hlö

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.

Hinta kanssamatkustajalle ilman valmennusta alkaen. 990 €/hlö.

Uintiviikon ohjelma

Tarkempi uintiviikon ohjelma julkaistaan pian.

Jani Sievinen

Uintivalmentaja Jani Sievinen

Uintiviikon valmentajana toimii viisinkertainen maailmanmestari sekä lasten ja aikuisten uintivalmentaja Jani Sievinen. Menestyksekkään, 16-vuotisen ammattilaisuimarin uransa jälkeen Jani on toiminut pidettynä uintivalmentajana useiden vuosien ajan ja omaa pitkän kokemuksen eri tasoisten uimarien valmennuksesta.

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »