Uintiviikko Jani Sievisen kanssa

Playitas Resort, Fuerteventura

Lähde mukaan suositulle uintiviikollemme opettelemaan uinnin tekniikkaa tai hiomaan taitojasi maailmanmestari Jani Sievisen johdolla Playitas Resortille Fuerteventuralle!

Ensimmäinen viikko (10.3 – 17.3.2025) on suunnattu kilpauimareille, triathlonisteille ja tavoitteellisille masters-uimareille, joilla kaikki uinnin perustekniikat ovat jo hallussa. Kilpauimareiden viikolla hiotaan tekniikoita, kasvatetaan uintikuntoa, harjoitellaan taloudellista uintia ja lisätään vauhtia uintiin.

Toinen viikko (17.3-24.3.2025) on suunniteltu uimatekniikan parantamisesta kiinnostuneille kunto- sekä harrasteuimareille, joilla on hyvä käsitys uinnin perustekniikoista. Vaatimuksena on pystyä uimaan 50 metriä yhtäjaksoisesti. Viikon aikana pääset syventämään ja kehittämään osaamista eri uintilajien perustekniikoista sekä tutustumaan näiden tekniikoiden oikeaan hengitystapaan.

Luvassa on maailmanluokan opetusta kaikille tasoille, ja uintiopetuksen lisäksi voit treenata hyvinvarustellulla kuntosalilla, pelata tennistä tai rentoutua upeissa puittessa. Varaa oma paikkasi nyt – aiemmat uintiviikot ovat olleet loppuunmyytyjä!


Edistyneet kilpauimarit

Kenelle: Edistyneille ja tavoitteellisille uimareille, joilla uinnin perusasiat ovat jo hallussa.

Edistyneiden ryhmässä hiotaan tekniikoita, kasvatetaan uintikuntoa, harjoittellaan taloudellista uintia ja lisätään vauhtia uintiin. Ryhmä soveltuu hyvin esimerkiksi triathlonisteille ja kilpauimareille.

Kuntouimarit

Kenelle: Kaikille eri uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille. Osallistumisen vaatimuksena on pystyä uimaan 50 metriä yhtäjaksoisesti sekä laittamaan pää veden pinnan alle, lisäksi käsitys uinnin perustekniikoista. Ryhmä soveltuu hyvin vapaa-ajan uimareille.

Kurssilla pääset opettelemaan eri uintilajien perustekniikoita sekä tutustumaan näiden tekniikoiden oikeaan hengitystapaan.

Matkustusajankohta

Kilpauimarit
10.3 – 17.3.2025

Hinta alkaen:

1395 €/hlö kahden hengen huone
1745 €/hlö yhden hengen huone

Lentoajat:

10.3.2025, Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 08.00-12.15

17.3.2025, Finnair, Fuerteventura-Helsnki, 13.15-21.20

Varaa nyt


Kuntouimarit
17.3-24.3.2025

Hinta alkaen:

1305 €/hlö kahden hengen huone
1655 €/hlö yhden hengen huone

Lentoajat:

17.3.2025, Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 08.00-12.15

24.3.2025, Finnair, Fuerteventura-Helsnki, 13.15-21.20

Varaa nyt

Hotelli: Playitas Resort

Ota yhteyttä
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot
 • Matkatavarat lennolla
 • Majoitus hotellissa Playitas Resortissa:
  -kahden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala
  -yhden hengen huone, parveke, vahvistamaton näköala

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1745 €).
   
 • Aamiainen (muut ateriat hinnaston mukaan)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Uintiopetus
 

Lisämaksusta:

Puolihoito +130e/hlö
Täysihoito +250e/hlö
Merinäköala +100e/hlö

Hinta kanssamatkustajalle ilman valmennusta alkaen. 995 €/hlö. Pyydä tarjous muista huonetyypeistä [email protected]

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.


 

Jani Sievinen

Uintivalmentaja Jani Sievinen

Uintiviikon valmentajana toimii viisinkertainen maailmanmestari sekä lasten ja aikuisten uintivalmentaja Jani Sievinen. Menestyksekkään, 16-vuotisen ammattilaisuimarin uransa jälkeen Jani on toiminut pidettynä uintivalmentajana useiden vuosien ajan ja omaa pitkän kokemuksen eri tasoisten uimarien valmennuksesta.

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »