Viikingin matkassa

Treeniviikko Playitas Resortissa

Lähde Viikingin matkaan valloittamaan Fuerteventuran Playitas Resort tammikuussa 2025! Toiminnallisen harjoittelun treenileiri soveltuu kaikille toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille, olit sitten aloittelija tai kokeneempi harrastaja. Käytännössä jos uskallat mennä wodeille, voit silloin tulla myös tälle reissulle mukaan. Kaikki harjoitukset ovat muokattavissa omaan tasoon sopiviksi valmentajan avulla.


Tietoa viikosta

Treeniviikko tulee sisältämään 6 WOD (workout of the day) sessiota, sekä muutaman voimistelutekniikkapajan. Treenit sisältävät mm. painnonnostoa, kestävyyttä ja voimistelua. Näiden lisäksi tulee myös yhteisiä juoksulenkkejä ja uintitreenejä. Voit täysin oman fiiliksen mukaan osallistua kaikkiin tai jättää osan harjoituksista väliin.

Tarkoitus on jättää kalenteriin tilaa, jotta jää reilusti aikaa myös vapaa-ajalle sekä sopia mahdollisesti yhdessä paikan päällä erilaisia aktiviteetteja. Viikko sisältää yhden lepopäivän keskellä viikkoa, jolloin on mahdollisuus tehdä juuri sitä mitä haluaa hotellilla tai lähteä mukaan muiden leiriläisten kanssa pyöräilemään ja tutkimaan saarta. Loman hintaan sisältyy täysihoito, jossa ruokailu on suunniteltu tukemaan treenaamista. Joka ilta on luvassa yhteinen illallinen ja huonoa huumoria.

Koko matkan tavoite on kerätä hyvä porukka kasaan ja lähteä yhdessä nauttimaan treenaamisesta auringossa! Hyvä ja huono uutinen on se, että paikat tullaan myymään loppuun, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, niin et jää tästä ikimuistoisesta reissusta paitsi.


 

Hinta alk.:

1545 €/hlö kahden hengen huone
1895 €/hlö yhden hengen huone


Matkustusajankohta & matkakohde:

20.1.2025 – 27.1.2025 , Fuerteventura LOPPUUNMYYTY!

27.1.2025 – 3.2.2025, Fuerteventura

Lentoajat:

Viikko 1:

20.1.2025 Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 08.00-12.15

27.1.2025 Finnair, Fuerteventura-Helsinki 13.15-21.20

Viikko 2:

27.1.2025 Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 08.00-12.15

3.2.2025 Finnair, Fuerteventura-Helsinki 13.15-21.20

Hotelli: Playitas Resort

Varaa matka 27.1.-3.2

Kysyttävää? Ota yhteyttä: 
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot
 • Matkatavarat lennolla
 • Majoitus Playitas Resortissa:
  -Yksiö kahdelle hengelle, maaterassi/parveke, vahvistamaton näköala, 1545 €/hlö 
  -Yksiö yhdelle hengelle, maaterassi/parveke, vahvistamaton näköala, 1895 €/hlö

  Huom! Jos varaat jaetun kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1895 €/hlö)
 • Täysihoito
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Viikon treenit
 

Lisämaksusta:

 • Merinäköala +150 €/huone

Pyydä tarjous matkasta perheelle [email protected]

Kanssamatkustajan hinta, joka ei osallistu valmennukseen, on 1220 €/hlö.

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.

Tietoa valmentajasta

Treeniviikon valmentajana toimii Ville "Viikinki" Parviainen.


 

Ville "Viikinki" Parviainen on CrossFit urheilija ja toiminnallisen urheilun Suomen mestari. Villellä on yli 10 vuoden valmennuskokemus toiminnallisesta harjoittelusta ja on auttanut yli satoja asiakkaita kohti omia tavoitteita. Koulutukseltaan hän on Liikuntaneuvoja ja Personal trainer. Ville järjestää Suomessa voimisteluseminaareja, toiminnallisen harjoittelun kilpailuja vuosittain sekä vastaa team viikinki & toiminnallinen bodaus verkkovalmennuksista. Matkalla tulet varmasti saamaan runsaasti vinkkejä omaan harjoitteluun.

Tässä valmentajan terveiset: Olen kisannut ja valmentanut lajin parissa vuosia, innostuin lajissa sen yhteisöllisyyteen ja monipuolisuuteen. Tämä matka tulee yhdistämään monta asiaa mitkä tuovat myös omassa elämässä iloa ja nautintoa. Näitä asioita ovat urheilu, ihmiset, huumori, ruoka ja aurinko. Voiko ihminen enempää pyytää? Itse olen aivan liekeissä tulevasta matkasta ja tuskin maltan odottaa, että päästään jengin kanssa reissuun.

Lisää tietoa valmentajasta löydät täältä: villeviikinki.fi

Tietoa hotellista


 

Playitas Resort

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin »