Surfakademin surffiretriitti - Kalifornia, USA

UUTUUS! Surffausretriitti Kaliforniassa

Ajankohta: 19.-27.10.2024

Hinta: 2180 €

Varaa Surffausretriitti

Uutuus! Ainutlaatuinen surffiloma Kaliforniassa yhteistyössä Surfakademin kanssa! Etelä-Kalifornia on yksi maailman suosituimmista surffauspaikoista: täällä voit nauttia upeista maisemista, villeistä aalloista, road tripeistä, hyvästä ruoasta, paikallisesta kulttuurista ja unohtumattomista auringonlaskuista.


Huonetyyppi

Jaettu kahden hengen huone.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa mukaan Surfakademin surffiretriitille. Viikon aikana majoitut rantatalossa muiden osallistujien kanssa legendaarisessa Encinitasin surffikohteessa Etelä-Kaliforniassa.

Etelä-Kalifornian aalloille on ominaista, että ne ovat mukavia, leikkisiä ja pitkiä - surffiretriittimme sopii siksi sekä aloittelijoille että kokeneemmille surffareille.

Tietoa surffauksesta

Syksyllä surffausolosuhteet ovat parhaimmillaan. Aallot ovat turvallisia, vesi on lämmintä, ja ihmisiä on huomattavasti vähemmän kuin kesällä. Aivan rantatalon ulkopuolelta löytyy jo hyviä surffipaikkoja, mutta viikon aikana käydään useissa eri paikoissa, ja etsitään parhaat aallot päivittäin.

Päivässä on vähintään kaksi surffisessiota joko Cardiff Reefillä, Swamisilla, aivan talon ulkopuolella sijaitsevalla Beaconsilla tai San Onofressa, Trestlesissä tai Malibun pohjoispuolella.

Aamutunnit ovat kalifornialaisen surffikokemuksen ytimessä. Liikkeelle lähdetään aamuvarhain, jotta pääset kokemaan San Onofreen auringonnousun aikaan. Kun päivän ensimmäinen aalto lähestyy, lähdetään porukalla kohti rantaa aaltojen harjalla.

Klassinen tyyli

Surfakademian perustajat, entiset maajoukkuelautailijat ja Ruotsin kokeneimmat surffivalmentajat Peter Sahlberg ja Jens Holmer, jotka molemmat ovat asuneet Etelä-Kaliforniassa useita vuosia, toimivat oppaina viikon aikana. Heidän opastamina pääset kiinni kalifornialaiseen arkeen.

Vaikka olet aloittelija, sinun ei tarvitse näyttää aloittelijalta

Jotta näet jatkuvasti kehityksesi, viikon aikana kuvataan muutamia sessioita, joita katsotaan myöhemmin yhdessä. Viikon aikana on luvassa myös vesiturvallisuusteoriaa ja eri tilanteisiin valmistautumista. Leirillä käydään läpi myös surffauksen teoriaa ja historiaa - kaikkea aaltojen muodostumisesta terävimpiin tyylitemppuihin. Vaikka olet aloittelija, sinun ei tarvitse näyttää siltä.

Majoitus klassisessa Encinitasissa

Tukikohtanamme on pieni klassinen rantayhteisö Encinitas, joka sijaitsee aivan San Diegon pohjoispuolella. Täällä majoitutaan viihtyisässä rantatalossa, jossa aallot odottavat aivan oven ulkopuolella. Sisäuima-allas.

Tietoa Surfakademinista

Vuodesta 2006 lähtien Surfakademin on järjestänyt surffaus- ja joogaretriittejä ympäri maailmaa ympäri vuoden: Biarritzissa, Costa Ricassa, Kaliforniassa ja Ruotsissa. Surfakademin idea syntyi legendaarisella North Shorella Havaijilla 90-luvun puolivälissä, kun perustajat Jens Holmer ja Peter Sahlberg lähtivät Ruotsista surffielämän perässä. Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan Surfakatemia on opettanut yli 20 000 skandinaaville miten aalloilla tanssitaan. Kaikki Surf Academyn opettajatiimistä ovat kansainvälisen surffiliiton mukaan kansainvälisesti sertifioituja hengenpelastajia ja surffausopettajia.

Sisältyy:

  • Meno-paluulennot sis. kirjattu matkatavara
  • 7 yön majoitus rantatalossa Encinitasissa
  • 9 x surffitunti, 3 päivänä järjestetään on tuplatunti
  • 3 x surffauksen teoriatunti
  • Varusteet (surffilauta ja märkäpuku)
  • Päiväretkiä ympäri Etelä-Kaliforniaa. Esimerkiksi vierailut laudanrakentajilla San Clementessä ja klassisissa surffikaupoissa

Ateriat

Sisältyy:

Aamiainen

Ateriat

Aamiainen sisältyy majoitukseen. Lounas syödään kylän ravintoloissa ennen tai jälkeen surffauksen (ei sisälly hintaan). Pari viikon illallisista valmistetaan yhdessä huvilassa, muut syödään kylässä (ei sisälly hintaan).

Hyvä tietää

Kuljetukset

Kuljetus omalla taksilla tai vuokra-autolla. Los Angelesista noin 2 tuntia ja San Diegosta noin 30-50 minuuttia.

ESTA - maahantulolupa Yhdysvaltoihin

Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin, mutta maahantulolupa vaaditaan. Tämä lupa hankitaan ESTA-järjestelmän kautta, ja sitä on haettava kaikilta Yhdysvaltoihin matkustavilta, myös Suomen kansalaisilta.