Power Holiday – Nicita Forsbladin kanssa

Tervetuloa La Pared -hotelliin, jossa sinua ohjaa Nicita Forsblad. Viikko tarjoaa erilaisia Power-treeniharjoituksia koko keholle. Nicitan ohjausten lisäksi hotellista löytyy paljon muitakin aktiviteetteja. Opi surffaamaan La Paredissa, osallistu toiminnallisiin harjoituksiin, käy kuntosalilla, vaella vuoristossa tai pelaa tennistä.


Tuntikuvaukset ja ohjelma

Alla viikon aikataulu:

23-29. joulukuuta La Pared 

Huomioithan, että viikon ohjelma on alustava ja oikeudet muutoksiin pidetään.

Tuntikuvaukset:

 • Morning workout (45 min) Harjoittelu, joka antaa sinulle lisää joustavuutta ja liikkuvuutta. Tunti vaikuttaa positiivisesti jokaiseen treeniin. Sopii etenkin juoksu- ja voimaharjoittelijoille. 
  Power (45 min) Oman kehon painoharjoittelu. Teemme 10 peräkkäistä harjoitusta, kolme kierrosta jokaista. Joka kerta harjoitus on toistaan lyhyempi ja syke korkeampi. Haastetaan sekä voimaa, että kuntoa. 
 • HIIT Circuit (45 min) Paikkaharjoittelu, jossa vuorotellaan voima- ja kuntoharjoituksia. Tunti päättyy intensiiviseen intervalliharjoitukseen. 
 • Daily Workout (45 min) Kova intervalliharjoittelu pyörällä, jossa pyöräillään eri maastokorkeuksilla. Sopii täydellisesti niille, jotka haluavat haastetta. 
 • Abs Attack (30 min) Yhdistelmä vatsalihasharjoituksia. Harjoituksissa käytetään oman kehon painoa.  
 • Legday ( 30 min) Tehokas intevalliharjoitus jaloille ja keskivaratalolle. 
 • Stretch and relax Onko sinulla kipeät niska- ja hartialihakset? Harjoitus, jossa käymme läpi koko vartalon pehmentämään lihaksia ja niveliä. Perustuu toiminnalliseen liikkuvuusharjoitteluun, joka vaikuttaa positiivisesti kehonhallinnan ja on hyvä lisä täydentämään muita liikunnan muotoja. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 


Kuka voi osallistua? 

Kaikki voivat osallistua! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, haasta itsesi uusien lajien parissa – ja muista tietenkin myös rentoutua!

Tietoa treeniviikosta

Hinta: Kaikki tunnit ovat maksuttomia kyseisen viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille.

Päivämäärät: 

23-30. joulukuuta 2019

​Hotelli: La Pared, Fuerteventura

Mitä viikkoon sisältyy:

 • Kaikki tunnit ovat maksuttomia
 • Ammattimaiset ohjaajat
 • Huippuluokan hotellit ja treenimahdollisuudet
 • Sopii kaikille tasoille
 • Urheilua, aurinkoa ja yhdessäoloa

Varaa hotelli

Tietoa ohjaajasta: Nicita Forsblad

Nicita työskentelee liikunnanohjaajana ja auttaa päivisin erilaisia ihmisiä liikkumaan. Hän haluaa välittää liikunnan iloa sekä auttaa luomaan vahvoja ja kestäviä vartaloita. Harjoittelun tulisi olla helposti saatavilla, helppoa ja hauskaa. Hän on myös lisensoitu Personal Trainer. Hän on monipuolinen ohjaaja ja hänellä on laaja valikoima erilaisia tunteja.