Rentoutusretriitti

Amira Luxury Resort, Kreeta

 

Tietoa viikosta

Rentoutusretriitti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat totaalisen rentoutumisen tunteen koko hermostoa myöden. Nyt voit unohtaa arjen stressin ja kiireet – tällä viikolla voit keskittyä vain ja ainoastaan itseesi!

 

Rentoutusretriitti järjestetään Kreetalla, joka on loistava vaihtoehto rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan. Viikon aikana keskitytään nauttimaan rennosta fiiliksestä, hotellin upeista puitteista ja palveluista, Rebekan lempeistä ja rentoutta lisäävistä harjoituksista sekä tietysti upeista maisemista. Retriitti sopii sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi niin sisäisesti kuin ulkoisesti, ja tällä viikolla voit keskittyä vain ja ainoastaan itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Viikon tavoitteena on pysähtyä arjen hektisyyden keskellä ja vain olla, ja kotiin viemisiksi saat työkaluja rentoutumiseen, stressin vähentämiseen ja oman hermoston nopeaan rauhoittamiseen arjen kiireiden keskellä. Tällä viikolla pakkoa mihinkään ei ole, ja Rebekan ohjauksessa pääset harjoittamaan lempeää irtiottoa arjesta ilman pakkoja, velvollisuuksia ja suorittamisen tunnetta.

Vain aikuisille suunnatussa ylellisessä hotelli Amira Luxury Resortissa on rauhoittava tunnelma, upea allasalue ja spa, joten hotelli tarjoaa loistavat puitteet rentoutusretriitille. Retriitin hintaan sisältyy myös puolihoito.

Tietoa harjoituksista:

Retriittiin sisältyy Rebekan ohjaamia harjoituksia, joiden tarkoitus on maksimoida rentoutuminen ja hermoston palautuminen. Kaikki harjoitukset sopivat kaikille kunnosta tai terveydentilasta riippumatta.

Aamuinen kehonavausharjoitus: 
Aamut aloitetaan lempeillä, joogamatolla tehtävillä kehonavausharjoituksilla, jotka avaavat kehoa monipuolisesti, lisäävät nivelten liikkuvuutta, lihasten joustavuutta ja kehonhallintaa.

Hengitysharjoitus:
Lempeitä, energisoivia ja hermostoa rauhoittavia hetkiä, joissa keskitytään vain omaan hengitykseen ja ohjaajan ohjaukseen ja ääneen hyvässä ja rennossa makuuasennossa tai halutessa istuma-asennossa. Illan hengitysharjoitukset rauhoittavat osallistujat yöunille.

Rentoutusharjoitus:
Hermostoa rauhoittavia ja energisoivia harjoituksia. Rentoutusharjoitus voi alkaa kehon rauhallisella liikuttelulla ja päätyä ihanaan makuuasennossa silmät kiinni tapahtuvaan hetkeen oman itsen ja Rebekan kanssa. Joskus rentoutusharjoitus sisältää vain rentouttavan osion.

Lisäksi rentoutusretriitillä on mahdollisuus lisämaksulliseen, henkilökohtaiseen 30-60 min Haluan jaksaa paremmin -sparraushetkeen oman hyvinvoinnin parantamiseksi ja stressitekijöiden minimoimiseksi omasta arjesta.

Lentoajat:

Hinta alk.

1465€/hlö kahden hengen huone
1625€/hlö yhden hengen huone

Huom! Kreikan hotellivero ei sisälly matkan hintaan. 

Lentoajat:

11.5.2024: Finnair, Helsinki - Hania, 16:40 – 20:35
18.5.2024: Finnair, Hania - Helsinki, 21:40 – 01:30

Matkustusajankohta & matkakohde:
11.5 – 18.5, Kreikka, Kreeta

Amira Luxury Resort

Varaa paikkasi

Ota yhteyttä:
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

 • Meno- ja paluulennot 
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus hotelli Amira Luxury Resortissa:
  -Kahden hengen superior-huone, parveke merinäköalalla, 1465€/hlö
  -Yhden hengen superior-huone, parveke allasnäkymällä, 1625€/hlö

  Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1625 €/hlö)

 • Puolihoito
 • Treeniviikon ohjelma
 

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.

Viikko-ohjelma

Viikko-ohjelma on alustava ja tarkentuu pian. 

Päivittäinen ohjelma:

 • Lempeästi herättelevä kehonavausharjoitus, 15-30 minuuttia
 • Aamu-uinti + sauna
 • Aamiainen
 • Rentoutusharjoitus myöhäisiltapäivällä, 15-45 minuuttia 
 • Yhteinen päivällinen hotellilla
 • Hermostoa rauhoittava ja hyviin yöuniin johtava hengitysharjoitus, 15-30 minuuttia


Tutustu ohjaajaan

Rentoutusretriitin ohjaajana toimii Vahva elämä -yrityksen perustaja Rebekka Jaakkola.

Rebekka Jaakkola

Rebekka Jaakkola on 49-vuotias, entinen poliisi, sotilas ja rauhanturvaaja ja nykyinen hyvinvointi-, juoksu- ja motivaatiovalmentaja, jonka valmennusfilosofia perustuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioon ottamiseen, mahdollisimman matalan kynnyksen liikuntaan ja lempeän päättäväiseen valmennukseen. Tällä rentoutusretriitillä tulet saamaan sellaisen rentoutumisen tilan, jonka avulla jaksat vielä pitkään arkeesi palattuakin, ja Rebekan ohjauksella löydät palautumisen ja tasapainon avaimet. Rebekka on erikoistunut valmentamaan erityisesti ruuhkavuosia eläviä ja kaikkia, jotka kaipaavat kestävää kehitystä ja omaan arkeen sekä jaksamiseen sopivaa tapaa pitää huolta itsestään. Rebekka on suorittanut CrossFit Level2 Trainer -kurssin, Suomen Painonnostoliiton Valmentajakoulutus PNOK1:n ja hän on myös Trainer4You:n Hyvinvointivalmentaja (2014) sekä kuntosalivalmentaja (2014).

 


Tietoa hotellista

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort on pidetty Apollo Mondo Duo -hotelli Rethymnonin rannikolla Kreetalla, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Täällä nautit rauhallisesta lomasta loistavalla sijainnilla aivan hiekkarannan äärellä. Palmujen reunustamalta allasalueelta on merinäköala, ja hotellista löytyy myös kuntosali ja spa.

Tutustu hotelliin »