Klub1 treeniloma

Kesäkuu 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Tervetuloa Liikuntakeskus Klub1n järjestämälle treenilomalle Kreikan Sivotaan kesäkuussa 2024! Treeniloma järjestetään Sivota Retreat - powered by Playitas hotellissa, joka on täydellinen valinta sporttiseen lomaan. Hotellissa on erinomaiset treenipuitteet niin maalla kuin merellä, ja henkeäsalpaavat maisemat vuoristoon, merelle ja saaristoon kruunaavat jokaisen treenin. Hotellissa on käytössä Sports Inclusive -konsepti, eli lähes kaikki hotellin aktiviteetit ovat käytettävissä maksutta. Pidät sitten padelista, tenniksestä tai suppailusta, ne kuuluvat majoituksen hintaan. Pyöriä voit vuokrata lisämaksusta.


Tietoa viikosta

Viikon aikana treenataan yhdessä aamuin sekä illoin.  Treenilomalla treenataan Anun ja Susannan johdolla monipuolisesti ryhmäliikuntaa, käydään yhteislenkeillä ja keskitytään kehonhuoltoon joogan ja pilateksen, bodybalancen ja fasciamethodin keinoin. Anun ja Susannan tunneilla treenaat turvallisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti tunnilla kuin tunnilla.  Luvassa on erilaisia treenejä meille varatuilla treenialueilla. Päivisin sinulla on aikaa lomailla, rentoutua, palautua ja syödä hyvin, ja illalla tapaamme taas treenien merkeissä. Keskellä viikkoa on yksi vapaapäivä, jolloin voit omatoimisesti nauttia Sivota Retreatin treenimahdollisuuksista tai lähteä vaikka päiväretkelle Sivotan upeisiin maisemiin. Alueen treenimahdollisuudet ovat loputtomat, ja tämän viikon aikana tulemme hyödyntämään niitä monipuolisesti. Treeneihin voit osallistua kuntotasosta riippumatta, ja kaikki treenit räätälöidään eritasoisille liikkujille. Yhteislenkit tehdään sekä kävellen että juosten.  Oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan voit täydentää viikkoasi hotellin viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunneilla, joiden joukosta löytyy kaikkea joogasta tanssiin ja kestävyys- sekä voimaharjoitteluun.

Ruoka on tärkeä osa treeniviikkoa, ja Sivota Retreat onkin tunnettu hyvästä ja terveellisestä ruoastaan, joka sopii hyvin liikunnan tueksi. Loman hintaan sisältyy täysihoito, eli voit treenata ja lomailla huoletta, ja nauttia päivän aikana monipuolisen aamiaisen, lounaan ja illallisen hotellin ravintolassa. 

Early Bird -hinta:

1690 €/hlö kahden hengen huone

1990 €/hlö yhden hengen huone

22.1. jälkeen hinta per hlö 1890 €/2hh ja 2190 €/1hh

Huom! Kreikan hotellivero ei sisälly matkan hintaan. 

Lentoajat:

3.6.2024: Finnair, Helsinki-Preveza, klo 06:55-10:20

10.6.2024: Finnair, Preveza-Helsinki, klo 11:20-14:45

Matkustusajankohta & matkakohde:
3.6.2024-10.6.2024, Sivota, Kreikka

Sivota Retreat - Powered by Playitas

Varaa matka

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot 
  • Majoitus hotelli Sivota Retreat - powered by Playitaksessa. Kahden hengen huone, parveke merinäköalalla, Garden Wing 1690 €/hlö // Yhden hengen huone, parveke merinäköalalla, päärakennus, 1990 €/hlö
  • Täysihoito
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Treeniviikon ohjelma
 

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.
Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1990€/hlö).

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.

Fiiliksiä edelliseltä treenilomalta

Liikuntakeskus Klub1n ensimmäinen treeniloma järjestettiin Sivota Retreat - powered by Playitaksessa lokakuussa 2023!

''Tämä oli nappisuoritus! Ohjelmat olivat monipuolisia, hyödyllisiä ja mielenkiintoisia''

''Ohjaajien asenne rakensi huikean yhteishengen''

''Helpolla ei päästetty ja niinhän se pitää olla!''

''Klub1n henki oli läsnä: välittävä, aito ja kannustava!''

 


Tietoa ohjaajista

Treeniloman vetäjinä toimivat Susanna Poutamo ja Anu Vainio

Klub1 treeniloman valmentajat

Susanna Poutamo

Susanna on ryhmäliikunnan moniottelija. Häneltä löytyy 35 vuoden ohjauskokemus niin sisäpyöräilystä stepiin kuin joogaan ja BodyBalanceen. Päivisin Susanna työskentelee lukion liikunnan, terveystiedon ja psykologian lehtorina ja kuntoilee vapaa-ajallaan intohimoisesti. Susannan vahvuuksia ovat pehmeä ääni, osuvat mielikuvat ja oman kehon kuunteluun kutsuva ohjaustyyli. Susannan tunneilla tehokkuus ja lempeys kohtaavat.

Anu Vainio

Anu on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Pilates ja sen ohjaaminen veivät Anun mennessään 20 vuotta sitten. Pilateksen lisäksi hän ohjaa muun muassa step-, selkä-  FasciaMethod- ja BodyBalance -tunteja. Anun tunneilla vaalitaan puhdasta liiketekniikkaa ja keskivartalon tukea hymyn ja kannustuksen kautta. Hänen tuntinsa sopivat kaikille iästä, taitotasosta tai kunnosta riippumatta.    

 


Tietoa hotellista

Sivota Retreat - Powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas on suuri ja hiljattain remontoitu lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile tai käy lenkillä vuorilla, pelaa tennistä tai treenaa olympiatason kuntosalilla. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kahlata, tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta tai kokeilla vesihiihtoa. Hotellilla myös järjestetään päivittäin ryhmäliikuntaa ja joogaa.

Tutustu hotelliin »