“Fitness for everyone” – Crossfit & Cardio week

Tällä treeniviikolla pääset tutustumaan toiminnallisen treenin saloihin Christian Elmkvist Olsenin johdolla! Treeniviikon ajan on päivittäin tarjolla kaksi ylimääräistä ryhmäliikuntatuntia, joita ovat esimerkiksi Mobility, Crosstraining, Powercross, Functional Team Work Out och Stretch. 


Miksi kokeilla toiminnallista treeniä?

Toiminnallinen treeni on hauskaa, tehokasta, ja sopii kaikille. Toiminnallisen treenin tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaisesti henkilökohtaista terveyttä ja liikkuvuutta, sekä lisätä voimaa. Tunneilla tehdään monipuolisia harjoituksia voiman, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parissa. 


Kuka voi osallistua?

Viikon mottona on ''Fitness for everyone'', joten kaikki nuorista vanhoihin ja aloittelijoista ammattilaisiin voivat osallistua viikolle – kaikki harjoitukset voidaan suorittaa oman kuntotason ja fiiliksen mukaan! Aktiivihotellimme sopivat kaikille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkustatko yksin? Meidän kanssamme et koskaan ole yksin. Yksi sporttihotellien parhaista puolista on se, että löydät takuuvarmasti treenikavereita, ja samanhenkisiä ihmisiä, matkustitpa sitten yksin, ystävien, kumppanin tai perheen kanssa. Lähde mukaan ikimuistoiselle viikolle täynnä liikunnan iloa ja hyvää oloa, löydä uusi lempilajisi, tai haasta itsesi uusien lajien parissa!


Ohjelma

Kesäkuun ohjelma

Elokuun ohjelma 

Tietoa treeniviikosta

Päivämäärät:

  • 8-15. kesäkuuta 2019
  • 24-31. elokuuta 2019

Hotelli: Cavo Spada – Kreeta   

Hinta: Treeniviikolle osallistuminen on maksutonta kaikille kyseisen viikon aikana Cavo Spada -hotellissa majoittuville vieraille. 

Mitä viikko sisältää:

  • Maksuttomia treenejä ammattilaisohjaajan opastuksella
  • Hauskoja ja tehokkaita tunteja
  • Urheilun ja lomailun yhdistämistä!
  • ​Sopii kaikille
  • Majoitu upeassa sporttihotelli Cavo Spadassa 

Varaa loma Cavo Spadaan

Katso kaikki treeniviikot


Ohjaaja Christian Elmkvist Olsen

Tietoa ohjaajasta: Christian Elmkvist Olsen.

Christian Elmkvist Olsten on 36-vuotias kahden Köpenhaminassa sijaitsevan fitness-keskuksen johtaja. Christianilla on ohjaajakokemusta jo 10 vuoden ajalta, ja hän ohjaa mm. spinningiä, crossfit-tunteja ja toiminnallisia treenejä.