RK Beach Hotel

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

RK Beach Hotel sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kamarin rannalla. Hotellin ravintola sijaitsee rantakadun varrella. Voit viettää lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari. Kamarin keskusta sijaitsee aivan kulman takana, täällä on monipuolisesti ravintoloita ja putiikkeja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 2 hengelle. Superior -huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,5 10:stä
Perustuu 29 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 234 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

RK Beach Hotel sijaitsee loistavalla paikalla Kamarin rantakadulla. Täällä on allasalue jacuzzilla, maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia välipaloja ja raikkaita juomia. Aamiaissali. Hotellin ravintolassa tarjoillaan hyvää Välimeren ruokaa ja täällä on hieno terassi kohti rantakatua, joka on avoinna kaikille.

Maksuton wifi koko hotellilla. Aula ja tv-lounge. Jacuzzi. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Korkeuseroja ja portaita hotellialueella.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Rantakatu ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.