Polydefkis

Polydefkis on viihtyisä hotelli, jossa asut keskustassa, ranta on aivan nurkan takana ja kadun toisella puolella on ravintoloita. Kun haluat rentoutua uima-altaalla, voit valita mukavan aurinkotuolin altaan ääreltä. Jos taas haluat kuulla meren äänet, on Kamarin ranta vain kivenheiton päässä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Remontoituja yksiöitä 1-3 hengelle. Remontoituja kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,1 10:stä
Perustuu 48 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 216 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Polydefkis on viihtyisä, perheomisteinen hotelli Kamarin keskustassa. Täällä asut vehreässä ympäristössä noin 30 metrin päässä rannasta. Huoneiston minikeittiössä valmistat pientä purtavaa ja parvekkeella tai terassilla nautiskelet lämpimistä illoista. Ja kun haluat lähteä tutustumaan Kamariin, on ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdettä tarjolla aivan nurkan takana.

Polydefkin uima-allasalue on rauhallinen keidas, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarissa sammutat janon tai tilaat pientä syotävää. Allas- ja rantapyyhkeitä lainattavissa. Jacuzzissa pääset rentoon lomatunnelmaan.

Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Rauhallinen hotelli, mutta lähellä paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus