Alesahne Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Alesahne Beach sijaitsee hyvällä paikalla aivan meren vierellä. Voit myös rentoutua hotellin altaalla ja iltaisin sinua odottaa useat ravintolat ja tavernat Kamarin rantakadun varrella, heti oven ulkopuolella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallisuus, siisteys, sijainti, palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 354 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alesahne Beach on pieni ja viihtyisä hotelli hyvällä paikalla Kamarissa, keskellä rantakatua. Täällä on kaksi pienehköä allasaluetta, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Alesahne Beachilla on allas rantakadun puolella sekä toinen allas hotellirakennuksen takana. Maksuttomia pyyhkeitä lainattavissa sekä altaalla että rannalla.

Maksuton wifi. Hotelli sijaitsee Kamarin rantakadun vierellä ja lähistöllä on useita tavernoja, ravintoloita ja pienehköjä putiikkeja. Firaan noin 10 km. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää, ja lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Rantakatu ylitettävä rannalle mentäessä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen à la carte-listalta).

Hotellit Kamari

Aegean Plaza

Hotelli Aegean Plaza on viihtyisä hotelli, joka koostuu useasta pienestä rakennuksesta. Täällä vietät aikaa eri allasalueilla, joista löytyy niin jacuzzi kuin lastenallas. Lisäksi palveluihin kuuluu pieni kuntosali ja viihtyistä snackbaari allasnäkymällä. Lähistöllä on ravintoloita, baareja sekä ranta.

La Mer Deluxe Hotel & Spa

Kuten La Mer Deluxe Hotel & Spa-hotellin nimikin jo kertoo, täällä vietät lomasi meren läheisyydessä. Viityisän allasalueen aurinkotuoleilla lomapäivät sujuvat rennoissa merkeissä ja Kamarin tumma hiekkarantakin on vain muutaman askeleen päässä. Hemmottele itseäsi à la carte- ravintolassa ja pienessä spassa. Tervetuloa!

Alexandra

Perheomisteinen yksinkertainen Alexandra sijaitsee hyvällä paikalla Kamarissa. Hotellissa on iso allas, jossa virkistäytyä kuumina päivinä. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ja Black Beach -laavahiekkarannalta ja Kamarin rantapromenadilta.

Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spassa majoitut Kamarin mustalla laavakivirannalla. Elegantti hotelli sijaitsee kuvankauniilla paikalla ja täällä nautit aurinkoisista lomapäivistä rannalla.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites on mukava hotelli Kamarissa. Kykladilaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa nautit rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista panoraamanäkymästä Kamarin kaupunkiin ja merelle. Voit myös varata viihtyisiä huoneita, joissa on poreallas.

Iris

Hotelli Iris on viihtyisä, pieni ja yksinkertainen hotelli lähellä Kamarin keskustaa ja laavakivirantaa. Hotellilla on pieni allasalue ja allasbaari.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort sijaitsee mustan laavahiekkarannan vierellä Kamarissa lähellä kaikkea. Täällä on palmujen reunustama allasalue, à la carte -ravintola merinäkymin ja spa. Tervetuloa!

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kamarin rannalla. Hotellin ravintola sijaitsee rantakadun varrella. Voit viettää lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari. Kamarin keskusta sijaitsee aivan kulman takana, täällä on monipuolisesti ravintoloita ja putiikkeja.

Polydefkis

Viihtyisä ja perheomisteinen hotelli Polydefkis sijaitsee Kamarin keskustassa vehreässä ympäristössä. Hotellissa on uima-allas puutarhassa, ja Kamarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kulman takaa löytyy ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetarjontaa.

Kamari Beach

Hotelli Kamari Beach on lähes synonyymi merelle. Hotelli sijaitsee rantapromenadin toisella puolella Kamarin mustalta pyörökivirannalta Santorinilla. Tunnet meren läheisyyden myös hotellin ravintolassa ja allasalueen huoneista on näköala kohti merta.

Rosebay

Hotelli Rosebayn allasalue sijaitsee keskiössä, pienempien rakennusten ympäröimänä. Rentoudu altaalla mukavissa aurinkotuoleissa tai hemmottele itseäsi jollain hyvällä syötävällä tai juomalla snackbaarista.

Lefkothea

Tervetuloa Lefkotheaan, jossa majoitut keskeisellä sijainnilla muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kamarin hiekkarannalta! Ravintolat ja baarit sijaitsevat kulman takana ja pikkukiviranta kivenheiton päässä.

Andreas Hotel

Andreas on pieni ja viihtyisä hotelli lähellä Kamarin keskustaa ja laavakivirantaa. Voit viettää rentouttavia lomapäiviä altaalla tai kierrellen Santorinia omatoimisesti. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.

Makarios

Hotelli Makariosissa on viihtyisä allasalue ja hienot huoneet. Vietä lomapäiviä altaan äärellä aurinkotuolilla rentoutuen ja pulahtaen mereen Kamarin tummalla laavakivirannalla. Rannalla voit kokeilla joitain vesiurheilulajeja. Aamiainen sisältyy matkan hintaan.

Antinea

Hotelli Antineassa vietät loman upeissa maisemissa, jotka avautuvat yli Kamarin aina kimaltavalle merelle. Vietä rentouttavia lomapäiviä kahdella eri allasalueella ja hemmottele itseäsi hotellin spa-osaston hoidoissa. Kun haluat lomaasi hieman enemmän luksusta, varaa superiorhuone omalla jacuzzilla.

Strogili

Strogili on tyylikäs hotelli, joka on rakennettu kykladilaiseen tyyliin. Hotellissa on alle 50 huonetta, mikä luo mukavan tunnelman. Rentoudu allasalueella tai lähde kävelylle läheiselle Kamarin laavakivirannalle. Strogili toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Hotel Zeus

Hotel Zeus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Kamarin pyöreäkivisen mustan laavan rannalta. Hotellilla on uima-allas ja allasbaari. Nautiskele maukasta illallista kreikkalaisessa tavernassa ja vietä leppoisia iltoja huoneesi parvekkeella.

Smy Mediterranean White Santorini

Smy Mediterranean White Santorini on rauhallisella paikalla sijaitseva hieno, bohotyyliin sisustettu hotelli, jossa on uima-allas. Hotelli sijaitsee parin sadan metrin päässä Agia Paraskevin rannalta. Täällä majoitut lähellä viinitarhoja ja merellisiä tuulahduksia, noin kolme kilometriä Kamarin ulkopuolella.

Summer Dream Santorini

Perheomisteinen Summer Dream Santorini on mukava, kreikkalainen hotelli hyvällä paikalla. Hotelli sijaitsee lähellä Kamarin keskustaa, kävelymatkan päässä pikkukivirannalta. Summer Dream on erinomainen vaihtoehto kun arvostat hotellin sijaintia palveluiden sijaan.

Radisson Blu Zaffron Resort

Tervetuloa Radisson Blu Zaffron Resortiin Kamarin rannikkokylään Santorinille! Hotelli sijaitsee lähellä rantaa sekä kävelykatua, jossa on myymälöitä ja paikallisia tarvernoita. Rentoudu altaalla, herkuttele hyvän ruoan parissa ravintolassa tai kuntoile hyvinvarustetulla kuntosalilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 13-vuotiaat.

Sigalas

Sigalas on hotelli, jossa yhdistyy viihtyisyys ja kreikkalainen tunnelma. Tämä pieni, perheomisteinen hotelli on rakennettu klassiseen kykladilaiseen tyyliin valkoisine ja sinisine yksityiskohtineen. Täällä on allas, jossa virkistäytyä sekä ranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen sijaitsee aivan hotellin edustalla.

Scorpios Beach Santorini

Scorpios Beach Santorini on tyylikäs ja valoisa aikuisten hotelli. Täällä voit majoittua mukavissa ja valoisasti sisustetuissa sviiteissä. Allasalueella voit rentoutua, eikä Monolithos-rannalle ole montaa askelmaa. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja tarjoillaan terassilla uima-altaan vieressä. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 14 vuotta.

Dilino

Dilino on pieni perheomisteinen hotelli Kamarissa Santorinilla. Täällä on kirjaimellisesti ravintoloita ja kauppoja heti nurkan takana, ja mustalle pikkukivirannalle ja mukavalle kävelykadulle on vain parin kolmen minuutin kävelymatka. Täällä sinulla on tukikohta lomallesi yksinkertaisessa mutta erittäin arvostetussa hotellissa, jonka sijainti on erinomainen.