Alesahne Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Alesahne Beach sijaitsee hyvällä paikalla aivan meren vierellä. Voit myös rentoutua hotellin altaalla ja iltaisin sinua odottaa useat ravintolat ja tavernat Kamarin rantakadun varrella, heti oven ulkopuolella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ei tule mieleen mitään erityistä "parasta". Miksi ei kysytä myös "Mikä oli huonointa" hotelliss...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 302 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alesahne Beach on pieni ja viihtyisä hotelli hyvällä paikalla Kamarissa, keskellä rantakatua. Täällä on kaksi pienehköä allasaluetta, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Alesahne Beachilla on allas rantakadun puolella sekä toinen allas hotellirakennuksen takana. Osa rantaa kuuluu myös hotellille, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomia pyyhkeitä lainattavissa sekä altaalla että rannalla.

Maksuton wifi. Hotelli sijaitsee Kamarin rantakadun vierellä ja lähistöllä on useita tavernoja, ravintoloita ja pienehköjä putiikkeja. Firaan noin 10 km. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (à la carte).

Hyvä tietää

Rantakatu ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.