Santorini Kastelli Resort

  • Lähellä rantaa ja keskustaa
  • Neljä allasaluetta
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Santorini Kastelli Resortissa odottaa ystävällinen henkilökunta, hiljattain remontoitu ravintola -ja aamiaisalue sekä neljä allasta. Hyvällä paikalla Kamarissa sijaitsevassa hotellissa olet lähellä sekä rantaa että keskustan ravintoloita ja iltarientoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1046 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Santorini Kastelli Resort on viihtyisä ja laadukas hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kamarissa. Täällä majoitut raikkaissa, sinisin ja valkoisin sävyin perinteiseen kykladilaiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa.

Päivisin voit rentoutua jossain neljästä allasalueesta. Mikäli etsit rauhaa, on hotellilla pienempi allas nurmialueella. Pääallasalue on moderni ja täällä on hiljattain remontoitu allasbaari sekä isot aurinkotuolit. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä maksuton pyyhepalvelu jokaisella allasalueella.

Hotellin takaovesta pääset suoraan Kamarin rantakadulle, jossa on paljon ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Ravintola. Huonepalvelu. Maksuton wifi. Tenniskenttä sekä pelivälineet lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (illallispöytä).

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.