1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Strogili

Remontoitu hotelli Strogili sijaitsee noin 150 metrin päässä Kamarin laavakivirannalta. Hotellilla on kaksi allasta, viihtyisä allasbaari ja modernisti sisustetut huoneet. Hyvä vaihtoehto rentouttavaan lomaan Santorinilla!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 69 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Strogili on tyylikäs perinteiseen kykladilaiseen tyyliin rakennettu hotelli, jossa on valoisa ja hieno sisustus. Hotellilla on vain 40 huonetta ja tunnelma on kotoisa. Strogili toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Hotelli Strogilissa on kaksi modernia allasaluetta, joissa maksuttomia aurinkotuoleja. Kamarin ranta, tavernat, kaupat ja baarit ovat kivenheiton päässä.

Hotellin ravintola tarjoilee aamiaispöydän päivittäin. Iltaisin ravintolasta saa tilattua maukkaita kreikkalaisia annoksia á la carte-listalta. Strogilisin allasbaarista saa tilattua virkistäviä drinkkejä, välipaloja ja yksinkertaisia annoksia.

Maksuton kuntosali. Strogilin asiakkaille on pääsy sisarhotelli Costa Grand Resorts Serenity Spahan, josta on saatavilla hyvä valikoima erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina
  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa