Strogili

Remontoitu hotelli Strogili sijaitsee noin 150 metrin päässä Kamarin laavakivirannalta. Hotellilla on kaksi allasta, viihtyisä allasbaari ja modernisti sisustetut huoneet. Hyvä vaihtoehto rentouttavaan lomaan Santorinilla!

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sänky oli hyvä nukkua. Aamupala erinomainen. Tosi kiva allasalue. Hyvä, rauhallinen sijainti. Hen...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 88 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Strogililla on moderni allasalue, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Mikäli tunnet itsesi janoiseksi lämmössä, on hotellilla allasbaari. Kun haluat tutustua Kamariin, sijaitsee rantakatu viihtyisine tavernoineen, putiikkeineen ja baareineen vain kivenheiton päässä hotellilta. Täällä on myös pitkä laavahiekkaranta.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen noutopöydästä päivittäin. Iltaisin ravintolasta saa tilattua maukkaita kreikkalaisia annoksia ja Välimeren makuja á la carte-listalta. Strogilisin allasbaarista saa tilattua virkistäviä drinkkejä, välipaloja ja yksinkertaisia annoksia.

Mikäli haluat treenata lomasi aikana, voit käyttää uutta ja pientä kuntosalia maksutta. Strogilin asiakkailla on pääsy sisarhotelli Costa Grand Resorts Serenity Spahan, josta on saatavilla hyvä valikoima erilaisia hoitoja lisämaksusta. Hoidot varattavissa Strogilin vastaanotosta.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa