Alexandra

Perheomisteinen yksinkertainen hotelli Alexandra sijaitsee hyvällä paikalla Kamarissa. Hotellissa on iso allas, jossa virkistäytyä kuumina päivinä. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ja Black Beach -laavahiekkarannalta ja Kamarin rantapromenadilta.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,5 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 466 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yksinkertainen ja hieman vanhempi hotelli, joka sijaitsee lähellä kaunista laavakivirantaa. Kamarin rantapromenadi sijaitsee noin 500 metrin päässä, ja täällä on paljon ravintoloita, baareja ja myymälöitä. Alexandra koostuu useammasta rakennuksesta ja alueella on iso allas virkistäviä uimahetkiä varten. Hotellissa on hyvin vieraanvarainen henkilökunta ja kodikas tunnelma.

Kävelymatka Black Beach -laavahiekkarannalle, joka on pikkukiviranta. Allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allas-/snackbaari. Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus