Alexandra

Perheomisteinen yksinkertainen hotelli Alexandra sijaitsee hyvällä paikalla Kamarissa. Hotellissa on iso allas, jossa virkistäytyä kuumina päivinä. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ja Black Beach -laavahiekkarannalta ja Kamarin rantapromenadilta.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 466 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yksinkertainen ja hieman vanhempi hotelli, joka sijaitsee lähellä kaunista laavakivirantaa. Kamarin rantapromenadi sijaitsee noin 500 metrin päässä, ja täällä on paljon ravintoloita, baareja ja myymälöitä. Alexandra koostuu useammasta rakennuksesta ja alueella on iso allas virkistäviä uimahetkiä varten. Hotellissa on hyvin vieraanvarainen henkilökunta ja kodikas tunnelma.

Kävelymatka Black Beach -laavahiekkarannalle, joka on pikkukiviranta. Allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allas-/snackbaari. Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus