Rosebay

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Rosebayn allasalue sijaitsee keskiössä, pienempien rakennusten ympäröimänä. Rentoudu altaalla mukavissa aurinkotuoleissa tai hemmottele itseäsi jollain hyvällä syötävällä tai juomalla snackbaarista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 460 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Rosebay sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kamarin pyörökivirannalta. Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu rannalla maksutta. Allasbaarista voit nautiskella virkistäviä frappéja palmujen varjossa.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan välimerellisiä makuja ja paikallisia kreikkalaisia annoksia. Aamiaisen tarjonta keskittyy paikallisiin ja lähellä tuotettuihin herkkuihin. Kokeile vaikkapa raikasta salaattia santorinilaisella vuohenjuustolla lounaaksi. Täällä on saatavilla myös paikallisia viinejä ja mikropanimon olutta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Noin 50 metriä rannalle, rantapromenadia reunustavat viihtyisät tavernat, baarit ja myymälät. Paikallisliikennettä hotellin ympäristössä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.