Costa Grand Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Costa Grand Resort & Spassa majoitut Kamarin mustalla laavakivirannalla. Elegantti hotelli sijaitsee kuvankauniilla paikalla ja täällä nautit aurinkoisista lomapäivistä rannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Yksiö 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava huone ja hotellin/huoneiston siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 259 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Costa Grand Resort & Spa on moderni hotelli, jossa neljä pientä allasta, yksi lastenallas ja kaksi suurempaa allasta. Allasbaari, jossa tarjolla on tuorepuristettuja mehuja ja cocktaileja. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allas -ja rantapyyhkeet panttia vastaan.

Hotellin ravintolasta näkymät rannalle ja tarjolla on välimerellisiä sekä kansainvälisiä annoksia, jotka on valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista. Täällä tarjoillaan aamiainen noutopöydästä klo 10.30 saakka ja iltaisin tarjolla on à la carte-illallinen. Osa kahden hengen huoneista sijaitsee uudessa lisärakennuksessa (rakennettu 2019), noin 70 metriä päärakennuksesta. Täällä on allas ja ravintola, jossa lisärakennuksessa asuvat nauttivat aamiaista korkeasesongin aikaan.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Spa, jossa hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 400 metrin päähän hotellilta, matkalaukut kuljetetaan hotellille.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.