Kokemuksia Costa Grand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 67 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hyvät siivojat. Hotellihuoneen siisteys hyvä.
-
Mukavampi henkilökunta ravintolassa. Gyminstruktör siisteys huono. Vanhoja, kuoleita kukkia. Aurinkotuolit epäsiistejä....

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen hlökunta. Rauhallinen ja viihtyisä. Hyvä sijainti.
-
Huoneessa voisi olla enemmän tuoleja ja esim pyykiteline, jolla voisi kuivattaa uimapukua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen henkilökunta, riittävästi altaita ja aurinkotuoleja.
-
Kirjautuessa sisään henkilökunta voisi tarjota jo heti allaspyyhkeitä, kertoa tarkemmin check-out päivästä jolloin voi myös käyttää altaita, suihkumahdollisuus jne.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


10 10:stä

+
Rauhalliset allasalueet, erittäin hyvät suihkut ja sängyt. Hyvä sijainti.
-
Tämän tason hotellissa pitäisi olla tuorepuristettua mehua aamiaisella eikä laimennettua mehukattia!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


8 10:stä

+
Siisteys ja rauhallisuus hotellilla kunnossa, hyvät materiaali, monta erillistä poolia, kiva hotla-alue ja asiallinen palvelu.
-
Todella kalliit hinnat - rip off meininki. 2 rommiannosta 15€

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

+
Kaunis hotelli ja ympäristö, ihanat maisemat. Useita allas-alueita, joka rauhoitti kokonaisuutta. Erittäin siistiä, huoneet pidettiin siisteinä. Mukava tunnelma. Avulias respa, ystävällisiä ja jutteleva tarjoilijoita, myös muu henkilökunta merkillepantavan kohteliasta.
-
Aamupala oli perushyvä ja hyvin esillä mutta ei ehkä ihan vastannut hotellin muuta tasoa. Esim. juomat (mehuautomaatin juoma) olisivat voineet olla tuoreempia ja monipuolisempia, lisäksi kaipasin haudutettua teetä. Aamupalassa ei ollut kovin paljoa vaihtelua viikon aikana. Mereen menosta voisi olla vinkkejä. Oli ihana uida meressä kun ensin pääsi/uskalsi mennä sinne (uimakengät auttoivat ja kannattaa ottaa!).

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Costa Grand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

224 arvostelua
Erinomainen
 
111
Erittäin hyvä
 
56
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Veera H

Idyllinen hotelli

Lastenaltaan päälle olisi hyvä olla varjo, koska nyt siinä voi olla vain myöhään, jos haluaa varjossa uittaa lasta. Aamupala ei ollut 5 tähden hotellin luokkaa. Siinä ei ollut mitään erikoista, vaikka vaihtuvuutta olikin hieman. Siivous oli hyvä ja henkilökunta siivosi ulkotiloja koko ajan. Saimme huoneen jo klo 10, vaikka virallinen aika olisi ollut vasta klo 14. Alkaspyyhkeet sai vaihtaa päivittäin, jos halusi. Lentokoneet lentää todella läheltä hotellia, mutta se ei erikoisemmin haitannut. Tilasimme hotellin kautta kuljetuksen lentokentältä. Olimme pyytäneet vauvalle turvakaukaloa ja se kuvattiin meille 5€ lisähintaan. Kaukaloa ei kuitenkaan ollut ja sanoimme, että emme siitä myöskään maksa. Kuski suuttui tästä ja heitti vain kassimme autosta ja kaasutti pois. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla rantakadun päässä. Kiva, että oli useampi allas jossa sai uida. Rannasta vaikea mennä uimaan, vaikka olisi kengät jalassa.

 
12.5.2019

Kirjoittanut riikkapa Maailma

Upea hotelli Kamarissa

Hotelli oli todella siisti, siivoojat kävivät päivittäin siivoamassa ja vaihtoivat pyyhkeet. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotellissa oli 4 poolia ja ranta asiakkaiden käytössä. Aamiainen oli hyvä, mutta samat ruoat oli joka aamu. Ainut miinus oli hotellin yläpuolelta lentävät koneet, joita meni noin 30 mim välein. Meteli oli kova ja viikossa kävi jo häiritsemään. Suosittelen hotellia lapsiperheille ja pariskunnille. Hotelli on kivasti syrjässä, mutta Kamarin keskusta on ihan lähellä.

 
2.10.2018

Kirjoittanut NHZ76 Espoo, Suomi

Upea uusi hotelli rannalla

Todella siisti ja tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva hotelli. Riittävästi uima-altaita ja aurinkotuoleja. Sijainti rantakadun päässä, lähellä palveluja. Aamiainen hyvä. Sijainti lähellä lentokenttää ja joitain saattaa häiritä laskeutuvien koneiden ääni, mutta meistä koneita oli kiva katsella. Kuntosali pieni, mutta ihan ok.

 
19.1.2021

Kirjoittanut Xik-Flori-Ina

Fantastic resort

We visited this hotel at the end of September as a surprise holiday , it was amazing. From the minute we walked into reception we knew this was the place for us, very stylish and contemporary. The rooms are clean, spacious, tastefully decorated and have the most amazing huge bed with lovely soft linens, the fluffy gowns and slippers were a lovely added extra. The hotel is right on the beach, and such a fantastic location for enjoying all the restaurants/bars which were literally less than a minutes walk away. The hotel has safe Covid restrictions in place which really put us at ease. Breakfast was very good with lots of choices . The place is very very clean and the staff are very polite helpful and friendly,with excellent professionalism and communication skills .They upgraded our room on second floor with no extra costs and the transition was very easy. Even though you have lots of options to chose from to eat The restaurant in the resort had very delicious food and fantastic service .They would bring us drinks and fruits by the beach or by the pool and also they offered us complementary Drinks or fruits extra from time to time . We stayed there for a week and cannot wait to go back again .Thank you Costa Grand Resort.

 
26.9.2020

Kirjoittanut dannywynn1982

Amazing Family hotel

We stayed here as part of our wedding holiday. We have stayed at El Greco in Thira before but because of having families over with Children, this time we decided to stay in Kamari which is much more family friendly. Originally we booked Aegean Plaza but due to COVID, it did not open so they moved us to their sister hotel, Costa Grand. We booked a Triple Suite. They upgraded us to a sea view room and put all our guests in the same block. The room was lovely, spacious, clean and modern with a duplex floor for the bedroom. My only fault would be the wardrobe/storage was very small for 2 adults and a child. The pool area was superb. The beach was rocky but thats to be expected of Santorini. Breakfast a was great, although the same food every day, there was a enough variety not to get bored. Staff are brilliant, very helpful and quick if you want something. Try to avoid ordering taxis via the hotel as they order a luxury transfer company who are super expensive. Local taxis can be up to half the price. Overall, an amazing stay and would book again for sure.