Kokemuksia Costa Grand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 67 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hyvät siivojat. Hotellihuoneen siisteys hyvä.
-
Mukavampi henkilökunta ravintolassa. Gyminstruktör siisteys huono. Vanhoja, kuoleita kukkia. Aurinkotuolit epäsiistejä....

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen hlökunta. Rauhallinen ja viihtyisä. Hyvä sijainti.
-
Huoneessa voisi olla enemmän tuoleja ja esim pyykiteline, jolla voisi kuivattaa uimapukua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen henkilökunta, riittävästi altaita ja aurinkotuoleja.
-
Kirjautuessa sisään henkilökunta voisi tarjota jo heti allaspyyhkeitä, kertoa tarkemmin check-out päivästä jolloin voi myös käyttää altaita, suihkumahdollisuus jne.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


10 10:stä

+
Rauhalliset allasalueet, erittäin hyvät suihkut ja sängyt. Hyvä sijainti.
-
Tämän tason hotellissa pitäisi olla tuorepuristettua mehua aamiaisella eikä laimennettua mehukattia!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


8 10:stä

+
Siisteys ja rauhallisuus hotellilla kunnossa, hyvät materiaali, monta erillistä poolia, kiva hotla-alue ja asiallinen palvelu.
-
Todella kalliit hinnat - rip off meininki. 2 rommiannosta 15€

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

+
Kaunis hotelli ja ympäristö, ihanat maisemat. Useita allas-alueita, joka rauhoitti kokonaisuutta. Erittäin siistiä, huoneet pidettiin siisteinä. Mukava tunnelma. Avulias respa, ystävällisiä ja jutteleva tarjoilijoita, myös muu henkilökunta merkillepantavan kohteliasta.
-
Aamupala oli perushyvä ja hyvin esillä mutta ei ehkä ihan vastannut hotellin muuta tasoa. Esim. juomat (mehuautomaatin juoma) olisivat voineet olla tuoreempia ja monipuolisempia, lisäksi kaipasin haudutettua teetä. Aamupalassa ei ollut kovin paljoa vaihtelua viikon aikana. Mereen menosta voisi olla vinkkejä. Oli ihana uida meressä kun ensin pääsi/uskalsi mennä sinne (uimakengät auttoivat ja kannattaa ottaa!).

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Costa Grand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

232 arvostelua
Erinomainen
 
118
Erittäin hyvä
 
56
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Veera H

Idyllinen hotelli

Lastenaltaan päälle olisi hyvä olla varjo, koska nyt siinä voi olla vain myöhään, jos haluaa varjossa uittaa lasta. Aamupala ei ollut 5 tähden hotellin luokkaa. Siinä ei ollut mitään erikoista, vaikka vaihtuvuutta olikin hieman. Siivous oli hyvä ja henkilökunta siivosi ulkotiloja koko ajan. Saimme huoneen jo klo 10, vaikka virallinen aika olisi ollut vasta klo 14. Alkaspyyhkeet sai vaihtaa päivittäin, jos halusi. Lentokoneet lentää todella läheltä hotellia, mutta se ei erikoisemmin haitannut. Tilasimme hotellin kautta kuljetuksen lentokentältä. Olimme pyytäneet vauvalle turvakaukaloa ja se kuvattiin meille 5€ lisähintaan. Kaukaloa ei kuitenkaan ollut ja sanoimme, että emme siitä myöskään maksa. Kuski suuttui tästä ja heitti vain kassimme autosta ja kaasutti pois. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla rantakadun päässä. Kiva, että oli useampi allas jossa sai uida. Rannasta vaikea mennä uimaan, vaikka olisi kengät jalassa.

 
12.5.2019

Kirjoittanut riikkapa Maailma

Upea hotelli Kamarissa

Hotelli oli todella siisti, siivoojat kävivät päivittäin siivoamassa ja vaihtoivat pyyhkeet. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotellissa oli 4 poolia ja ranta asiakkaiden käytössä. Aamiainen oli hyvä, mutta samat ruoat oli joka aamu. Ainut miinus oli hotellin yläpuolelta lentävät koneet, joita meni noin 30 mim välein. Meteli oli kova ja viikossa kävi jo häiritsemään. Suosittelen hotellia lapsiperheille ja pariskunnille. Hotelli on kivasti syrjässä, mutta Kamarin keskusta on ihan lähellä.

 
2.10.2018

Kirjoittanut NHZ76 Espoo, Suomi

Upea uusi hotelli rannalla

Todella siisti ja tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva hotelli. Riittävästi uima-altaita ja aurinkotuoleja. Sijainti rantakadun päässä, lähellä palveluja. Aamiainen hyvä. Sijainti lähellä lentokenttää ja joitain saattaa häiritä laskeutuvien koneiden ääni, mutta meistä koneita oli kiva katsella. Kuntosali pieni, mutta ihan ok.

 
15.7.2021

Kirjoittanut Alex71564 Philadelphia, Pennsylvania

Amazing vacation

Everything in the hotel is top notch, we had a beach side suit on the second floor facing the Aegean Sea. Beautiful and clean rooms, very good breakfast, we did not have lunch or dinner at the restaurant but the bar is stocked with high end liquor. Nice pool and beach area with comfortable lounges.

 
7.7.2021

Kirjoittanut bondris Praha, Tšekin tasavalta

Brilliant stay

We had amazing stay in this hotel. Staff is friendly and helpful. Reception smells very nice and works 24 hours. Minimalistic and luxury interior. Cozy rooms, quite small, but nicely decorated with large terrace. Such a comfy beds! Room key was a little bit harder to use sometimes, I would expect cards for locking to the fact it’s new hotel. Hotel area was stylish and clean with several pools located also by the see. Many comfy poolbeds and sunbeds on the beach as well. I loved the restaurant with the sea view, you basically eat on the beach which is amazing. We had only breakfast, there were always different choices, everything was tasty. I would highlight for example panna cotta, carrot cake, pesto, mozzarrela, egg spread, cottage, Prosciutto crudo, parmasan cheese…these we loved the most! We also loved morning coffees. This is the only hotel which isn’t separated with walking line, because it’s located at it’s end. The only disadvantage is entrance to the sea, even if you wear water shoes, it’s quite dangerous because of sharp and slippery stones. Plane noise can be sometimes uncomfortable. It was pleasant stay!