Kokemuksia Costa Grand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 41 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisteys ja kaunis hotellialue
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-30


10 10:stä

+
Henkilökunta, kaikki olivat aivan ihania ja valmiita auttamaan kaikessa missä tarvitsi. Etenkin aamuisin ja päivisin ravintolassa työskentelevä Agapi sekä hotellin concierge tiskillä työskentelevä nainen olivat aivan ihania. Hotelli pidettiin erittäin siistinä koko matkamme ajan, niin huoneemme kuin myös yleiset tilat. Hotelli oli erittäin kaunis ja tyylikäs. Pidimme myös lentokoneiden bongailusta mitä hotelilla pytsyi tekemään kun koneet lentävät siitä yli. Kaikin puolin ihana hotelli, tulemme mielelämme uudestaan ensi vuonnakin!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-23


7 10:stä

+
Lähellä rantaa
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-23


9 10:stä

+
Siisteys , ilmastointi , mukava sänky, hyvä aamiainen ja mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-23


8 10:stä

+
Allasalue sekä huoneet olivat viihtyisät ja taso laadukas.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-09


8 10:stä

+
Siisteys, hotellin alue ja allas-alueet, isot aurinkopedit, jotka oli osittain vedenpäällä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-02


10 10:stä

+
Kaunis sisustus ja erittäin siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-25


8 10:stä

+
Aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-18


9 10:stä

+
Hyvä ruoka, altaat, siisteys, hyvä huone.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-18


10 10:stä

+
Rakennukset, huone ja hotellialue viehättivät kauneudellaan. Kaikkialla oli supersiistiä ja palvelu erinomaista ja ystävällistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Costa Grand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

301 arvostelua
Erinomainen
 
164
Erittäin hyvä
 
69
Hyvä
 
36
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Veera H

Idyllinen hotelli

Lastenaltaan päälle olisi hyvä olla varjo, koska nyt siinä voi olla vain myöhään, jos haluaa varjossa uittaa lasta. Aamupala ei ollut 5 tähden hotellin luokkaa. Siinä ei ollut mitään erikoista, vaikka vaihtuvuutta olikin hieman. Siivous oli hyvä ja henkilökunta siivosi ulkotiloja koko ajan. Saimme huoneen jo klo 10, vaikka virallinen aika olisi ollut vasta klo 14. Alkaspyyhkeet sai vaihtaa päivittäin, jos halusi. Lentokoneet lentää todella läheltä hotellia, mutta se ei erikoisemmin haitannut. Tilasimme hotellin kautta kuljetuksen lentokentältä. Olimme pyytäneet vauvalle turvakaukaloa ja se kuvattiin meille 5€ lisähintaan. Kaukaloa ei kuitenkaan ollut ja sanoimme, että emme siitä myöskään maksa. Kuski suuttui tästä ja heitti vain kassimme autosta ja kaasutti pois. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla rantakadun päässä. Kiva, että oli useampi allas jossa sai uida. Rannasta vaikea mennä uimaan, vaikka olisi kengät jalassa.

 
12.5.2019

Kirjoittanut riikkapa Maailma

Upea hotelli Kamarissa

Hotelli oli todella siisti, siivoojat kävivät päivittäin siivoamassa ja vaihtoivat pyyhkeet. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotellissa oli 4 poolia ja ranta asiakkaiden käytössä. Aamiainen oli hyvä, mutta samat ruoat oli joka aamu. Ainut miinus oli hotellin yläpuolelta lentävät koneet, joita meni noin 30 mim välein. Meteli oli kova ja viikossa kävi jo häiritsemään. Suosittelen hotellia lapsiperheille ja pariskunnille. Hotelli on kivasti syrjässä, mutta Kamarin keskusta on ihan lähellä.

 
2.10.2018

Kirjoittanut NHZ76 Espoo, Suomi

Upea uusi hotelli rannalla

Todella siisti ja tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva hotelli. Riittävästi uima-altaita ja aurinkotuoleja. Sijainti rantakadun päässä, lähellä palveluja. Aamiainen hyvä. Sijainti lähellä lentokenttää ja joitain saattaa häiritä laskeutuvien koneiden ääni, mutta meistä koneita oli kiva katsella. Kuntosali pieni, mutta ihan ok.

 
10.8.2022

Kirjoittanut HannahAdams Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

OUTSTANDING! Take a bow.. 💐

I was blown away by this hotel from the moment we arrived. The staff cannot help you enough they were super friendly and professional. The rooms were stunning, if I had to be picky I would appreciate more space for clothes as a two week stay did not supply enough space for all my belongings. The maids were no problem coming in and out very friendly. Breakfast had a great selection and different daily. I understand the complaint of the planes if you didn’t know before arriving but it did not bother me and I was at the end of the hotel where the planes would have been the lowest. I did not loose any sleep. I used the spa facilities numerous times the massage was brilliant and facials. I cannot fault this hotel and will be returning. Also the food and drinks around the pool were outstanding quality. I cannot understand some of these bad reviews and quite have me laughing as we had very different experiences. I had all my friends and family at the hotel who all felt the same, outstanding feel towards the staff and hotel. Keep doing what your doing Costa grand ☺️

 
9.8.2022

Kirjoittanut Paul G Windsor, Yhdistynyt kuningaskunta

Great BUT...

Nice hotel and good staff but its right on the flight path and planes come in at 3 am in the morning absolutely roaring noise. No undisturbed sleep. The planes are great to see during the day but four times in the early hours is just too much. Apparently the hotel cant do anything about it.