Aegean Plaza

  • Aito tunnelma
  • Monia palaavia asiakkaita
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Aegean Plaza on viihtyisä hotelli, joka koostuu useasta pienestä rakennuksesta. Täällä vietät aikaa eri allasalueilla, joista löytyy niin jacuzzi kuin lastenallas. Lisäksi palveluihin kuuluu pieni kuntosali ja viihtyistä snackbaari allasnäkymällä. Lähistöllä on ravintoloita, baareja sekä ranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Yksiöitä 2–4 hengelle. Kaksioita 2–4 hengelle. Juniorsviittejä 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, rauhallinen hotelli, tilava 1 hh, ystävällinen ja englanninkielitaitoinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 739 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Plaza on viihtyisä hotelli, joka koostuu useasta pienestä rakennuksesta. Kävelymatka rannalle. Hotellissa on kolme allasaluetta ja yhteensä neljä allasta, joista yhdessä on erillinen lastenallas. Kahdessa altaassa on integroitu jacuzzi (ei lämmitetty). Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Aamiaistarjoilua ja oleskeluhuone tv:llä. Huonepalvelu päivisin. Pieni kuntosali. Hotellin asiakkaat voivat varata spa-hoitoja ja hierontaa sisarhotellilta Costa Grand, joka sijaitsee 400 metrin päässä. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee Kamarin reunamilla, lähellä ravintoloita, baareja ja rantaa. Rajoitettua paikallisliikennettä. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen noutopöydästä.

Hyvä tietää

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.