Aegean Plaza

  • Aito tunnelma
  • Monia palaavia asiakkaita
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Aegean Plaza on viihtyisä hotelli, joka koostuu useasta pienestä rakennuksesta. Täällä vietät aikaa eri allasalueilla, joista löytyy niin jacuzzi kuin lastenallas. Lisäksi palveluihin kuuluu pieni kuntosali ja viihtyistä snackbaari allasnäkymällä. Lähistöllä on ravintoloita, baareja sekä ranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Yksiöitä 2–4 hengelle. Kaksioita 2–4 hengelle. Juniorsviittejä 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis ja siisti hotelli keskeisellä, mutta rauhallisella sijainnilla. Viihtyisä huone.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 744 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Plaza on viihtyisä hotelli, joka koostuu useasta pienestä rakennuksesta. Kävelymatka rannalle. Hotellissa on kolme allasaluetta ja yhteensä neljä allasta, joista yhdessä on erillinen lastenallas. Kahdessa altaassa on integroitu jacuzzi (ei lämmitetty). Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Aamiaistarjoilua ja oleskeluhuone tv:llä. Huonepalvelu päivisin. Pieni kuntosali. Hotellin asiakkaat voivat varata spa-hoitoja ja hierontaa sisarhotellilta Costa Grand, joka sijaitsee 400 metrin päässä. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee Kamarin reunamilla, lähellä ravintoloita, baareja ja rantaa. Rajoitettua paikallisliikennettä. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen noutopöydästä.

Hyvä tietää

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Kamari

La Mer

Kuten La Mer -hotellin nimikin jo kertoo, täällä vietät lomasi meren läheisyydessä. Viityisän allasalueen aurinkotuoleilla lomapäivät sujuvat rennoissa merkeissä ja Kamarin tumma hiekkarantakin on vain muutaman askeleen päässä. Hemmottele itseäsi à la carte- ravintolassa ja pienessä spassa. Tervetuloa!

Alexandra

Perheomisteinen yksinkertainen hotelli Alexandra sijaitsee hyvällä paikalla Kamarissa. Hotellissa on iso allas, jossa virkistäytyä kuumina päivinä. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä ja Black Beach -laavahiekkarannalta ja Kamarin rantapromenadilta.

Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spassa majoitut Kamarin mustalla laavakivirannalla. Elegantti hotelli sijaitsee kuvankauniilla paikalla ja täällä nautit aurinkoisista lomapäivistä rannalla.

Mar & Mar Crown Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites on mukava hotelli Kamarissa. Kykladilaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa nautit rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista panoraamanäkymästä Kamarin kaupunkiin ja merelle.

Iris

Hotelli Iris on viihtyisä, pieni ja yksinkertainen hotelli lähellä Kamarin keskustaa ja laavakivirantaa. Hotellilla on pieni allasalue ja snackbaari joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia päiväsaikaan.

Afrodite Venus Beach Resort

Afrodite Venus Beach Resort sijaitsee mustan laavahiekkarannan vierellä Kamarissa lähellä kaikkea. Täällä on palmujen reunustama allasalue, à la carte -ravintola merinäkymin ja spa. Tervetuloa!

Alesahne Beach

Alesahne Beach sijaitsee hyvällä paikalla aivan meren vierellä. Voit myös rentoutua hotellin altaalla ja iltaisin sinua odottaa useat ravintolat ja tavernat Kamarin rantakadun varrella, heti oven ulkopuolella.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kamarin rannalla. Hotellin ravintola sijaitsee rantakadun varrella. Voit viettää lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari. Kamarin keskusta sijaitsee aivan kulman takana, täällä on monipuolisesti ravintoloita ja putiikkeja.

Sigalas

Sigalas on hotelli, jossa yhdistyy viihtyisyys ja kreikkalainen tunnelma. Tämä pieni, perheomisteinen hotelli on rakennettu klassiseen kykladilaiseen tyyliin valkoisine ja sinisine yksityiskohtineen. Täällä on allas, jossa virkistäytyä sekä ranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen sijaitsee aivan hotellin edustalla.

Sunshine (Santorini)

Nauti lomapäivästä altaan reunalla tai muutaman metrin päässä sijaitsevalla laavakivirannalla, jossa voit pulahtaa virkistävään mereen. Illan tullen on mukva käydä kävelemässä rantakadulla.

Polydefkis

Polydefkis on viihtyisä hotelli, jossa majoitut keskustassa, ranta on aivan nurkan takana ja kadun toisella puolella on ravintoloita. Kun haluat rentoutua altaalla, voit valita mukavan aurinkotuolin altaan ääreltä. Jos taas haluat kuulla meren äänet, on Kamarin ranta vain kivenheiton päässä.

Finikas

Finikas on yksinkertainen hotelli lähellä rantaa ja Kamarin keskustaa Santorinilla. Hotelli sopii sinulle, kun arvostat hyvää sijaintia hotellin palveluiden sijaan. Lähistöltä löytyy pikkukiviranta ja supermarkettiin on noin 250 metriä.

Joanna

Huoneistohotelli Joanna koostuu neljästä rakennuksesta, viihtyisästä puutarhasta sekä mukavasta allasalueesta. Perheomisteisessa hotellissa majoitut yksinkertaisissa huoneistoissa. Kamarin ravintolat, baarit ja kaupat löytyvät nurkan takaa.

Imperial Med

Tervetuloa Agia Paraskevin rannalla sijaitsevaan Imperial Mediin. Täällä majoitut kauniissa rakennuksissa merimaisemien, tunnelmallisten polkujen ja kukoistavan puutarhan äärellä.

Strogili

Remontoitu hotelli Strogili sijaitsee noin 150 metrin päässä Kamarin laavakivirannalta. Hotellilla on kaksi allasta, viihtyisä allasbaari ja modernisti sisustetut huoneet. Hyvä vaihtoehto rentouttavaan lomaan Santorinilla!

Kamari Beach

Hotelli Kamari Beach on lähes synonyymi merelle. Hotelli sijaitsee rantapromenadin toisella puolella Kamarin mustalta pyörökivirannalta Santorinilla. Tunnet meren läheisyyden myös hotellin ravintolassa ja allasalueen huoneista on näköala kohti merta.

Rosebay

Hotelli Rosebayn allasalue sijaitsee keskiössä, pienempien rakennusten ympäröimänä. Rentoudu altaalla mukavissa aurinkotuoleissa tai hemmottele itseäsi jollain hyvällä syötävällä tai juomalla snackbaarista.

Lefkothea

Tervetuloa Lefkotheaan, jossa majoitut keskeisellä sijainnilla muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kamarin hiekkarannalta! Ravintolat ja baarit sijaitsevat kulman takana ja pikkukiviranta kivenheiton päässä.